TIKLA ARA

Ejderin Peşinde - Veronica Guerin

Geronica Guerin'de başrolde karşımıza çıkıyor. 1990'ların ortasında, Dublin, uyuşturucu satıcılarının kontrolüne geçmiş bir savaş bölgesini andırmaktadır.


Ejderin Peşinde - Veronica Guerin filmini Digiturk Moviemax Speed kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ejderin Peşinde - Veronica Guerin

Ejderin Peşinde - Veronica Guerin izle

İlk Gösterim tarihi:Ejderin Peşinde - Veronica Guerin filmini Digiturk Moviemax Speed kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ejderin Peşinde - Veronica Guerin

2003 - ABD , İrlanda , İngiltere Tür : Biyografi , Dram , Gerilim , Polisiye , Suç türündeki Ejderin Peşinde - Veronica Guerin filmin yönetmenliğini Joel Schumacher yaptığı Oyuncuların Colin Farrell , Cate Blanchett , Ciaran Hinds , Brenda Fricker , Amy Shiels'ten oluşmaktadır.

eronica Guerin'de başrolde karşımıza çıkıyor. 1990'ların ortasında, Dublin, uyuşturucu satıcılarının kontrolüne geçmiş bir savaş bölgesini andırmaktadır. Bu insanların en büyük korkuları, uyuşturucu çetelerini yok etmeyi hedefleyen cesur gazeteci Veronica Guerin'dir (Blanchett).

Resimler

Ejderin Peşinde - Veronica Guerin izle

 

Ejderin Peşinde - Veronica Guerin izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax speed, veronica guerin konusu, digiturk 2015 filmleri, veronica guerin izle, ejderin peşinde izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.