TIKLA ARA

Efsane - Legend

20. yy'ın 2. yarısında Londra yeraltı camiasını alt üst eden ikiz kardeşler Ronald ve Reginald Kray'in gerçek öyküsü...


Efsane - Legend filmini Moviemax Premier HD  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Efsane - Legend

Efsane - Legend izle

İlk Gösterim tarihi: Efsane - Legend filmini 10.5.2016 18:20 - 20:29 tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Efsane - Legend

2015 - İngiltere, Biyografi, Gerilim, Suç  Efsane - Legend filmin yönetmenliğini Brian Helgeland yaptığı Oyuncuların Tom Hardy, Emily Browning, Taron Egerton, Christopher Eccleston, David Thewlis'ten oluşmaktadır.

20. yy'ın 2. yarısında Londra yeraltı camiasını alt üst eden ikiz kardeşler Ronald ve Reginald Kray'in gerçek öyküsü... Tom Hardy'nin başroldeki iki karaktere başarıyla hayat verdiği filmde Emily Browning ona eşlik ediyor.

Edward Thomas
, bilinen adıyla Tom Hardy, İngiliz tiyatro ve sinema oyuncusu. Inception filmindeki Eames ve Kara Şovalye Yükseliyor'daki Bane rolleriyle tanınmıştır.Ressam bir anne ve yazar bir babanın çocuğu olarak 1977'de Londra'da doğdu. Küçük yaşlarda tiyatro eğitimi aldı. Bir yandan da modellik yaptı, 1998'de Find Me A Supermodel adlı yarışmayı kazandı.

Emily Browning
Avustralyalı aktris Emily Browning;7 ocak 1988'de Avustralya Melbourne'de doğdu. iki erkek kardeşi vardır. onun oyunculuk hayatı sınıf arkadaşının babasının onu bir okul oyununda keşfetmesiyle oldu...

Taron Egerton
, 1989 Galler doğumlu aktör. 2014 yapımı Kingsman: Gizli Servis filmindeki Eggsy rolüyle tanınmaktadır.Billionaire Boys Club (2016) Şarkını Söyle (2016)

Remus Lupin
, harry potter'ın babasının en iyi arkadaşlarından biridir. Fenrir Greyback tarafından küçükken ısırılıp bir kurtadam olmuştur. Harry üçüncü sınıftayken onun karanlık sanatlara karşı savunma hocalığını yapmıştır. Zümrüdü anka yoldaşlığının bir üyesidir. Dumbledrore'un güvendiği bir kimsedir. Peter Pettigrew, Sirius Black ve James Potter onun Hogwarts'da sahip olduğu tek arkadaşlarıdır.

Resimler

Efsane - Legend izle

Efsane - Legend izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviesmart premium hd, legend izle, digiturk 2017 izle, legend konusu, efsane izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.