TIKLA ARA

Dünyanın Sonundaki Ev - A Home at the End of the World

Lisedeki iyi arkadaş olan Bobby ve jonathan aradan yıllar geçmiş büyümüşlerdir. Artık iki yetişkinlerdir ve yıllar sonra New York'ta tekrar bir araya gelmişlerdir. Bu büyüleyici şehirde arkadaşlıkları pekişir ve dahada ilerler.


Dünyanın Sonundaki Ev - A Home at the End of the World  filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Dünyanın Sonundaki Ev - A Home at the End of the World

Dünyanın Sonundaki Ev - A Home at the End of the World izle

İlk Gösterim tarihi: Dünyanın Sonundaki Ev - A Home at the End of the World  filmini 31.3.2015 20:45 - 22:18 tarihinde Digiturk Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Dünyanın Sonundaki Ev - A Home at the End of the World

2004 - ABD Dram , Romantik Dünyanın Sonundaki Ev - A Home at the End of the World  filmin yönetmenliğini Michael Mayer yaptığı Oyuncuların Colin Farrell, Robin Wright, Shawn Roberts, Sissy Spacek, Ryan Donowho'ten oluşmaktadır.

Lisedeki en iyi arkadaş olan Bobby ve jonathan aradan yıllar geçmiş büyümüşlerdir. Artık iki yetişkinlerdir ve yıllar sonra New York'ta tekrar bir araya gelmişlerdir. Bu büyüleyici şehirde arkadaşlıkları pekişir ve dahada ilerler.

Colin Farrell
İrlanda'da Castleknock şehrinde doğdu Babası 1960'larda Football Club Shamrock Rovers takımında oynayan Eamonn Farrell'dır.Gençliğinde babasının yolunda ilerleyen Colin zamanla oyunculukla ilgilenmiş ve Gaiety School of Drama okuluna girdi. Okulunu bitirmeden Dierdre Purcell'in mini dizisi Falling for a Dancer'da rol almaya başladı.

Robin Gayle Wright
, Sean Penn'le evliliği döneminde Robin Wright Penn adıyla bilinen ABD'li aktris.1984-88 yılları arasında Santa Barbara dizisinde Kelly Capwell rolüyle sinema dünyasına adını duyurdu.

Resimler

Dünyanın Sonundaki Ev - A Home at the End of the World izle

Dünyanın Sonundaki Ev - A Home at the End of the World izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: digiturk 2015 kampanyası, a home at the end of the world izle, moviemax stars hd, a home at the end of the world konusu, dünyanın sonundaki ev izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.