TIKLA ARA

Dört Kardeş - Four Brothers

Bobby, Angel, Jeremiah ve Jack Mercer çocuklukları birlikte geçen bambaşka karakterlere sahip 4 kardeştir. Zamanla hepsi annelerinin yanından ayrılır.


Dört Kardeş - Four Brothers filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Dört Kardeş - Four Brothers

Dört Kardeş - Four Brothers izle

İlk Gösterim tarihi: Dört Kardeş - Four Brothers filmini 20:01 - 22:43 / 27 Ekim 2015 Salı tarihinde Digiturk Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Dört Kardeş - Four Brothers

2005 - ABD, Aksiyon, Dram, Suç Dört Kardeş - Four Brothers filmin yönetmenliğini John Singleton yaptığı Oyuncuların Mark Wahlberg, Tyrese Gibson, Terrence Howard, Garrett Hedlund, Sofia Vergara'ten oluşmaktadır.

Bobby, Angel, Jeremiah ve Jack Mercer çocuklukları birlikte geçen bambaşka karakterlere sahip 4 kardeştir. Zamanla hepsi annelerinin yanından ayrılır. Yıllar sonra annelerinin ölümü üzerine cenaze törenine katılmak için bir araya gelirler.

Mark Wahlberg
Sorunlu bir çocukluk geçiren Wahlberg 9 kardeşli bir ailede büyüdü. 16 yaşında okulu terkeden Mark bilimum ufak çapta suçlar işledi. Birkaç ufak işte çalıştıktan sonra ağabeyi Donnie Wahlberg ile New Kids on the Block adlı müzik grubuna katıldı. Grup ünlendikten sonra dağıldı, Wahlberg ise Marky Mark and the Funky Bunch adlı kendi grubunu kurdu. Calvin Klein'ın iç çamaşırları reklamlarında ünü perçinlenenince soluğu sinemalarda aldı. 1993'de Hal Hartley'in yönettiği The Substitute adlı filmde oynadı. Film gişede ve eleştirmenlerin gözünde pek başarılı olamasa da Danny DeVito ile Renaissance Man adlı çalışmada rol almasını sağladı.

Terrence Dashon Howard
(11 Mart 1969) Akademi ödülü adaylığı bulunan Amerikalı oyuncu.Who Shot the Sheriff ? (2015) Empire Sezon 1 (2015) Cardboard Boxer (2015)

Garrett Hedlund
, Minnesota'da Kristi ve Robert'ın oğlu olarak dünyaya geldi. Ondan büyük Nathaniel ve Amanda adlı iki kardeşi vardır. Küçüklüğünü Minnesotadaki bir çiftlikte geçirmiş ve ondört yaşında annesiyle birlikte Arizona'ya taşınmıştır. Orada oyunculuk dersleri almaya başladı. Liseden mezun olduktan sonra Los Angeles'a gidip oyunculuk kariyerine başladı. İlk filmi 2004te çekilen Troy'dur. Brad Pitt'in kuzenini canlandırdı.

Sofía Margarita Vergara
, Kolombiyalı oyuncu ve model. Ülkesinde ve Güney Amerika'da zaten meşhur bir sanatçı olsa da ABD'de daha çok modellik çalışmalarıyla tanındı. İlk İngilizce rolü Chasing Papi filmiyle geldi. ABC'nin durum komedisi Modern Family'deki Gloria Delgado-Pritchett rolüyle ünü arttı.

Resimler

Dört Kardeş - Four Brothers izle

Dört Kardeş - Four Brothers izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, four brothers izle, digiturk 2016 izle, four brothers konusu, dört kardeş izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.