TIKLA ARA

Dokuzuncu Kapı - The Ninth Gate

Dean Corso (Depp), zengin koleksiyoncular için eski ve çok değerli kitapları arayıp bulan bir araştırmacıdır. Ünlü bir kitapsever olan Boris Balkan (Langella) için, satanik ayinleri anlatan bir seri kitabın sonuncu cildinin peşine düşer.


Dokuzuncu Kapı - The Ninth Gate filmini Digitur Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Dokuzuncu Kapı - The Ninth Gate

Dokuzuncu Kapı - The Ninth Gate izle

İlk Gösterim tarihi:Dokuzuncu Kapı - The Ninth Gate 27.2.2014 16:40 - 18:48  Moviemax Stars HD kanalında izleyebilirsiniz.

Dokuzuncu Kapı - The Ninth Gate

1999 - ABD , İspanya , Fransa Tür : Gerilim , Gizem , Korku türündedir.Dokuzuncu Kapı - The Ninth Gate filmin yönetmenliğini Roman Polanski yapmaktadır.Film oyuncularını Johnny Depp , Lena Olin , Emmanuelle Seigner , Frank Langella , James Russo emir oluşmaktadır. 

Dean Corso, zengin koleksiyoncular için eski ve çok değerli kitapları araştıran ve bulan bir araştırmacıdır. Yaptığı görev kültürel birikim, hüner ve çelik gibi sinirler gerektirmektedir. Corso, ünlü bir kitapsever olan Boris Balkan için Satanik ayinleri anlatan bir seri kitabın sonuncusunun peşine düşer. Rivayete göre bu kitap Karanlıklar Krallığının dokuz kapısını açacak bir el yazmasıdır. Geri kalan iki kopyası Avrupa'dadır. NewYork'tan Toledo'ya, Portekiz'den Paris'e giden yollarda Corso labirent gibi tuzaklarla, vahşi ve gizemli ölümlerle karşılaşır. Kendisini koruyan güçler yardımı ile kendisinden çok daha güçlü bir varlığa karşı adım adım yaklaşmaktadır. Zamanla asıl görevinin bir kitabı bulmaktan çok daha farklı olduğunu anlar.

John Christopher Depp, bilinen adıyla Johnny Depp, Amerikalı aktör. Özellikle Tim Burton'la birlikte yaptığı çalışmalarla ve Karayip Korsanları film serisindeki Kaptan Jack Sparrow karakterini canlandırmasıyla tanınmaktadır.9 Haziran 1963'te Owensboro, Kentucky'de doğdu. Florida'da büyüdü. 12 yaşında annesinin aldığı gitarla, çevredeki gruplarda gitar çalmaya başladı. 15 yaşında bir rock müzisyeni olmak umuduyla okulu bıraktı. Aynı sene anne ve babası da boşanmıştı. Kendine zarar vermeye başlamıştı. The Kids adlı rock grubunda müzik yapmaya başladı ve grubun davulcusunun kız kardeşi Lori Anne Allison ile 20 Aralık 1983'te evlendi. 'Six Gun Method' adını almış grup Depp'in evliliği sonları çıkan sorunlar nedeniyle stüdyoya giremeden dağıldı. Los Angeles, Kaliforniya'da eşinin yardımıyla Nicolas Cage ile tanıştı ve ilk filmi A Nightmare On Elm Street'de 1984 yılında oynama şansı buldu. 1985 yılında ise Lori Anne Allison'dan boşandı.

Lena Olin de öyle, doğuştan şanslı insanlardan biri. Ve benzeri her durumda olduğu gibi bize şans gibi gözüken, yaşamın farklı evrelerinde Olin'e hep şanssızlık olarak gözükmüş. Durduğu noktaya imrenen onca insan varken pozisyonundan bir türlü memnun olmaması pek çok insanın doğasına ait bir şey olmalı. Olin'in bu bize şans ona şanssızlık gibi görünen macerası, içine doğduğu aileyle yakından ilgili. Evet o Stig Olin'in kızı, yani gelmiş geçmiş en önemli beş yönetmenden biri olduğunu rahatlıkla söyleyebileceğimiz Ingmar Bergman'ın pek çok filminde yer alma fırsatı bulmuş bir aktörün.

Emmanuelle Seigner (22 Haziran 1966) Fransız oyuncu, eski model ve şarkıcı, en iyi Akademi Ödülü eşi Roman Polanski yönetmen kazanan ve Dalgıç rolleriyle ve Kelebek (2007), ve Frantic olarak bilinir doğdu (1988). O Vendôme (1998) ve La Vie En Rose (2007) Yerde En İyi Yardımcı Aktris iki César Ödülleri için aday gösterildi.

Frank A. Langella, Jr
. (d. 1 Ocak, 1940) ABD'li oyuncu. Kariyerinde üç Tony ödülü kazanmıştır. Bunlardan ikisini en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında Edward Albee'nin Seascape (1975), ve Ivan Turgenev in Fortune's Fool (2002) oyunları ile almıştır. En İyi Erkek Oyuncu dalında 2007'de Richard Nixon'ı canlandırdığı Peter Morgan'ın Frost/Nixon oyunuyla almıştır. Langella iki En İyi Erkek Oyuncu Tony ödülüne daha aday gösterilmiştir. Bunlardan ilki 1978 yılında Dracula ve 2004 yılında Match oyunlarıdır.

IMDB Puanı: 6.7/10 (112.269 oy verdi.)

Resimler

Dokuzuncu Kapı - The Ninth Gate izle

Dokuzuncu Kapı - The Ninth Gate izle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, the ninth gate izle, digiturk 2014 filmleri, the ninth gate konusu, dokuzuncu kapı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.