TIKLA ARA

Diş Perisi - Tooth Fairy

Hokey oyuncusu olan Derek oyun sırasında arkadaşlarını yaralamaktadır. Bu yüzden büyük bir cezaya çarptırılır. Bir hafta Peri kılığında dolaşmak zorundadır.


Diş Perisi - Tooth Fairy filmini Digiturk Moviemax Family HD kanalindan yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Diş Perisi - Tooth Fairy

Diş Perisi - Tooth Fairy izle

Ilk Gösterim tarihi: Diş Perisi - Tooth Fairy filmini Digiturk Moviemax Family HD kanalinda yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Diş Perisi - Tooth Fairy

2010 - ABD, Kanada Aile, Fantastik, Komedi Diş Perisi - Tooth Fairy filmin yönetmenligini Michael Lembeck yaptigi Oyuncularin Dwayne Johnson, Ashley Judd, Brandon T. Jackson, Julie Andrews, Chase Ellison'ten olusmaktadir.

Cezası dunyanın en fazla sevilmeyen diş perisi olmaktır.Derek hokey oyuncusudur ama buna rağmen kendisine verilen işi yapmak için elinden geleni ardına koymayacak kendi yontemleriyle sizleri kahkahaya boğacaktır.. Sert bir hokey oyuncusu olan Derek, sıradışı bir cezaya çarptırılır. Bir hafta "Diş Perisi" kılığında dolaşacaktır. Diş Perisi lakaplı hokey oyuncusu Derek Thompson, genç oyunculardan birine kötü davranınca sıradışı bir ceza alır.. Lakabı gibi bir diş perisi olarak dolaşmak zorundadır. Hem de tütü etek, melek kanatları ve elinde sihirli bir asa ile... Derek ilk başta bu durumu kabullenemez ancak zamanla melek olmanın faydalarını görecektir.

Dwayne Douglas Johnson
, Amerikalı sinema oyuncusu, eski Amerikan futbolcusu ve güreşçi.1991 yılında Miami Üniversitesi'yle NCAA ulusal şampiyonluğunu kazandı. 1995'te okuldan mezun oldu. NFL takımları tarafından seçilmeyince Kanada Futbol Ligi'nde Calgary Stampeders ile sözleşme imzaladı ancak iki ay sonra takımdan kesildi. Johnson, dedesi Peter Maivia ve babası Rocky Johnson gibi profesyonel bir güreşçi olmaya karar vermişti ve 1996.

Ashley Tyler Ciminella
olan ünlü oyuncu California eyaletine bağlı Los Angeles şehrinde doğan Ashley, Eğitimini Kentucky Üniversitesi'nin Fransızca bölümünde tamamladıktan sonra, Playhouse West School and Theater Company'de devam etmiştir. Ashley sinema dünyasında NBC'de yayınlanan Sister dizisindeki Reed Hasley rolüyle tanınmıştır.

Julie Andrews Mary Poppins
(film), Neşeli Günler (film, 1965) ve Victor Victoria filmlerindeki rolleri ile büyük isim yapmıştır. 31 Aralık 1999'da Britanya Kralaiçesi II. Elizabeth tarafından "Dame" şerefi ile ödünlendirilmiştir.

Resimler

Diş Perisi - Tooth Fairy izle

Diş Perisi - Tooth Fairy izle

Fragman Izle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax family kids, moviemax family kids yayın akışı, digiturk moviemax family kids, moviemax family kids izle, moviemax family kids filmleri,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.