TIKLA ARA

Dikişler - Stitches

Palyaçolar hiç böyle korkunç olmadı! Öbür dünyadan geri dönen palyaço intikam almak için önüne kim geçerse öldürüyor..


Dikişler - Stitches filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Dikişler - Stitches

Dikişler - Stitches izle

İlk Gösterim tarihi: Dikişler - Stitches filmini 07.03.2014 Digiturk  Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Dikişler - Stitches, Konusu

2012 - İrlanda Tür : Komedi , Korku yapımı Fantastik , Korku türündeki Dikişler  - Stitches filmin yönetmenliğini Conor McMahon yaptığı Oyuncuların Tommy Knight , Gemma-Leah Devereux , Ross Noble , John Mcdonnell , Valerie Spelman'ten oluşmaktadır.

Başarısız bir palyaço olan Richard Stitches Grindle, çocukları eğlendirmek için gittiği doğum günü partisinde çocukların alay konusu olur. Kazayla ayağı takılan Stitches, açık duran bulaşık makinesinin içindeki ekmek bıçağının üzerine kafa üstü düşer ve ölür. Seneler sonra mezarından dirilen palyaçomuz, artık birer ergen olmuş doğum günü çocuklarının verdiği ev partisine davetsiz onur konuğu' olarak katılır ve zamansız ölümünden sorumlu tuttuğu gençlerden intikam almaya girişir.Stitches çocukların doğum günü partilerine katılan bir palyaço olan Richard Grindle'ın korkunç öyküsüdür. Stitches lakaplı bu adam bir grup yaramaz çocuğun partisinde kurban rolüne geçer. Yıllar sonra bir grup genç Stitches'ın şeref konuğu olduğu bir partiye katılırlar. Stitches'ın orada bulunmasının tek amacı zamansız ölümünün intikamını almaktır.

Matthew David McConaughey ABD'li sinema oyuncusu. McConaughey, Mary Kathleen "Kay"'in (kızlık soyadı; McCabe) üç oğlundan biri olarak, Uvalde, Teksas'ta dünyaya geldi. Annesi bir öğretmen, babası James Donald McConaughey ise akaryakıt istasyonu sahibi idi, babası iş hayatına atılmadan önce Green Bay Packers futbol takımının bir oyuncusuydu. McConaughey, İrlandalı kökene sahiptir ve hristiyanlığa inancı bulunmaktadır. McConaughey'nin annesi ve babası boşandıktan sonra birkaç kez yeniden evlendiler. McConaughey bunu "Aşk ama istikrarsız bir ilişki" olarak yorumladı.

Jennifer Garner
, 17 Nisan 1972'de Houston, Teksas'ta dünyaya geldi. Annesi Patricia Ann bir İngilizce öğretmeni, babası William John Garner ise bir kimya mühendisiydi. Melissa Garner Wiley adında bir ablası ve Susannah Garner Carpenter adında bir kız kardeşi vardı. 4 yaşındayken babasının işi yüzünden Batı Virginia'ya taşındılar ve Garner, üniversite yıllarına kadar burada yaşadı. Ailesi Garner'a hayallerinin peşinden gitmesi yolunda hep destek oldu. Oyuncu 1990'da George Washington Lisesi'nden mezun oldu. Lise yıllarında saksafon çalmayı öğrendi, yüzme takımına girdi ayrıca 9 yıl boyunca bale yaptı. Liseyi bitirdikten sonra Denison Üniversitesi'nin kimya bölümüne girdi. Ancak sahne sanatlarına daha fazla ilgi duyduğunu keşfedince kimya bölümünden ayrılıp lisansını dramada devam ettirdi. 1994'te mezun olduktan sonra, New York'taki bir arkadaşını ziyareti sırasında kariyerine tiyatroyla devam etmeye karar verdi.

IMDB Puanı:3.4/10 (341kişi oy verdi.)

Resimler

Dikişler - Stitches izle

 

Dikişler - Stitches izle

 

 Fragman İzle






Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, stitches izle, digiturk 2015 filmleri, stitches konusu, dikişler izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.