TIKLA ARA

Different Drummers

Hayatını tekerlekli sandalyede geçiren David'in en yakın arkadaşı olan Lyle, enerji fazlalığı olan hareketli bir çocuktur.Bir gün David arkadaşına, öğretmenlerinin ölmek üzere olduğunu söyler.


Different Drummers  filmini Digiturk Moviemax Family HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Different Drummers

Different Drummers izle

İlk Gösterim tarihi: Different Drummers filmini  Digiturk Moviemax Family HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Different Drummers

2013 - ABD Tür : Aile , Dram türündeki Different Drummers filmin yönetmenliğini Don Caron, Lyle Hatcher yaptığı Oyuncuların Brayden Tucker , Ethan Reed McKay , Colleen Carey , D.r. Anderson , Meg McLynn'ten oluşmaktadır.

Hayatını tekerlekli sandalyede geçiren David'in en yakın arkadaşı olan Lyle, enerji fazlalığı olan hareketli bir çocuktur.Bir gün David arkadaşına, öğretmenlerinin ölmek üzere olduğunu söyler.Bunu nerden bildiğini sorduğunda ise Tanrı'nın kendisine söylediğini itiraf eder. Bu cevap üzerine kafası karışan Lyle, Tanrı'nın varlığını test etmek için Farklı bir yola başvuracaktır.

Resimler

Different Drummers izle

 

Different Drummers izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax family hd, different drummers konusu, digiturk 2015 filmleri, different drummers oyuncuları, different drummers izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.