TIKLA ARA

Derin Kabus - As Above, So Below

Araştırma ekibinin 6 milyon insan cesedin kemiklerini bulması ile açığa çıkan sır labirentine ölüler şehrinin barındırdığı ortaya çıkarır.


Derin Kabus - As Above, So Below filmini 15.1.2015 11:00 - 12:34 Digiturk Salon1 kanalindan yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Derin Kabus - As Above, So Below

Derin Kabus - As Above, So Below izle

Ilk Gösterim tarihi: Derin Kabus - As Above, So Below filmini Digiturk Salon1 kanalinda yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Derin Kabus - As Above, So Below

2014 - ABD Gerilim Derin Kabus - As Above, So Below filmin yönetmenligini John Erick Dowdle yaptigi Oyuncularin Ben Feldman, Perdita Weeks, Edwin Hodge, François Civil, Marion Lambert'ten olusmaktadir.

Fransa'nın başkenti Paris sokaklarının altında, sayısız ruhun ebedi istirahatgahı olan ve kilometrelerce uzanan yeraltı tünelleri boyunca mezarları bulunur. Bir kaşif ekibi, 6 milyon cesedin bulunduğu düşünülen kemik labirentine girdiğinde bu ölüler şehrinin barındırdığı sırrı ortaya çıkarır. Bir delilik ve dehşet yolculuğu olan As Above, So Below', hepimizin peşini bırakmayan kişisel şeytanları ortaya çıkarmak üzere insan ruhunun derinliklerine ulaşıyor. John Erick Dowdle ve Drew Dowdle tarafından yazılan ve John Erick Dowdle tarafından yönetilen psikolojik gerilimin yapımcıları arasında Thomas Tull, Jon Jashni, Drew Dowdle ve Patrick Aiello yer alıyor. Alex Hedlund ise sorumlu yapımcı olarak görev almaktadır.

Resimler

Derin Kabus - As Above, So Below izle

Derin Kabus - As Above, So Below izle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 izle, as above, so below izle, digiturk 2015 filmleri, as above, so below konusu, derin kabus izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.