TIKLA ARA

Demir Atmak - The Mooring

Genç kızların katıldığı bir yaz kampında olanlar hayatta kalan genç kızların hayatını bütünüyle değiştirecektir.


Demir Atmak - The Mooring filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Demir Atmak - The Mooring

Demir Atmak - The Mooring izle

İlk Gösterim tarihi: Demir Atmak - The Mooring filmini 26.4.2014 01:00 - 02:26 Digiturk  Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Demir Atmak - The Mooring

2012 - ABD Tür : Gerilim , Korku türündeki Demir Atmak - The Mooring filmin yönetmenliğini Glenn Withrow yaptığı Oyuncuların Hallie Todd , Thomas Wilson Brown , Karli Blalock , Anna Goodwin , Larissa Hayden'ten oluşmaktadır.

Her 40 saniyede bir kişi kaçırılmaktadır. Kuzey Idahoda, bir Grup Genç Kız Kamp Yapmaktadır.Onlar Güzel Bir Yaz Kampı Düşlüyorlardı Fakat Her Şey Onların Düşündüğü Kadar Eğlenceli ve GüzeL Olmayacaktır.Genç kızların katıldığı bir yaz kampında olanlar hayatta kalan genç kızların hayatını bütünüyle değiştirecektir.

George Eckstein ve aktris Ann Morgan Guibert'in kızıdır. Nora adında bir kız kardeşi vardır.Todd, Growing Pains adlı sit-com'un yılbaşı bölümünde konuk oyuncu olarak oynadı. Brothers adlı komedi dizisinde ise eski futbol oyuncusu Joe Waters ve eşi Penny Waters'ın kızını canlandırdı. Ardınden Uzay Yolunda küçük bir rol aldı. Sabrina adlı dizide Sabrina'nın halaları Hilda ve Zelda'nın kuzeni rolünü konuk oyuncu olarak canlandırdı. Ayrıca Lizzie McGuire adlı gençlik dizisinde de Lizzie'nin annesi Jo McGuire rolünde yer aldı.Todd,Glenn Withrow ile evlidir. Aynı zamanda In-House Media adlı kuruluşta genç aktörlerin yetiştirilmesinde katkıda bulunmaktadır.

Kevin Hart, Amerikalı aktör ve komedyen. Philadelphia'da doğup büyüyen Hart, kariyerine kulüplerde çıkarak amtör bir şekilde komedyenlik yaparak başlamıştır. Daha sonra Judd Apatow'un Undeclared isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil edilmiştir. Bu dizinin sadece bir sezonunda yer aldıktan sonra kendisini Paper Soldiers, Scary Movie 3, Along Came Polly ve Soul Plane gibi filmlerde bulmuştur. Bu filmlerde yer aldığı rollerle birlikte komedi dünyasının yükselen yıldızı olmaya başladı ve bununla birlikte I'm a Grown Little Man (2008) isimli ilk stand-up göstersini yayınladı. Daha sonra bu gösterilerini 2010 yılında Seriously Funny ve 2011 yılında Laugh at My Pain isimli gösterileri takip etti.

Ice Cube (O'Shea Jackson Solemé, 15 Haziran 1969, Los Angeles) Amerikalı rap şarkıcısı ve oyuncu. Rap müziğine lise yıllarında başladı. 1987 yılında NWA adlı rap grubuna giren Ice Cube, bir senelik bir aradan sonra 1988'de NWA'nın Straight Outta Compton adlı albümünde yer aldı. 1990'da gruptan ayrılarak solo çalışmalara başladı. 1990 yılından beri solo albümler çıkartmakta, 1992'den beri filmlerde oynamaktadır. Son zamanlarda film çalışmalarına ağırlık vermiştir.

Bruce Travis McGill
, Amerikalı aktör. Birçok film ve televizyon projesinde yer almıştır. Bilindiği en iyi rolü bir döneme damgasını buran MacGyver dizisindeki Jack Dalton karakteri ve National Lampoon's Animal House filmindekii Daniel Simpson "D-Day" Day rolüdür.

Resimler

Demir Atmak - The Mooring izle

 

Demir Atmak - The Mooring izle

 



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviesmart premium hd, the mooring izle, digiturk 2015 filmleri, the mooring konusu, demir atmak izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.