TIKLA ARA

Darağacı - The Gallows

Küçük bir kasabanın okul müsameresi sırasında yaşanan bir trajedi herkesi şoke eden ölümle sonuçlanmıştır.


Darağacı - The Gallows filmini Digiturk Salon 3 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Darağacı - The Gallows

Darağacı - The Gallows izle

İlk Gösterim tarihi: Darağacı - The Gallows filmini 18:05 - 19:23 30 Kasım 2015 Pazartesi tarihinde Digiturk Salon 3 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Darağacı - The Gallows

2015 - ABD Gerilim, Korku Darağacı - The Gallows filmin yönetmenliğini Chris Lofing, Travis Cluff yaptığı Oyuncuların Cassidy Gifford, Mackie Burt, Ryan Shoos, Reese Mishler, Pfeifer Brown'ten oluşmaktadır.

Küçük bir kasabanın okul müsameresi sırasında yaşanan bir trajedi herkesi şoke eden ölümle sonuçlanmıştır. Bu olaydan 20 yıl sonra, o müsamerede oynayan öğrenciler, olayı anmak adına oyunu tekrar sahnelemeye karar verirler. Ancak bazı kapanmış dosyaları bir daha hiç açmamak gerektiğini çok geç anlayacaklardır.

Hilary Swank
2 jere Akademi Ödülü kazanmış ABD'li sinema oyuncusu. Hollywood kariyeri 1992 yılında Buffy the Vampire Slayer filmindeki ufak bir rolü ile başladı. Daha sonra ilk önemli rolü 1994 yılında The Next Karate Kid adlı filmdeki Julie Pierce adlı sensei Miyagi'nin ilk kadın öğrencisi rolüydü. En bilinen performansları ise Oscar ödülü kazandığı Boys Don't Cry 'daki Brandon Teena ve Million Dollar Baby 'deki Maggie Fitzgerald'dir.

Jeffrey Dean Morgan
En bilinen rolleri Denny Duquette karakteriyle Grey's Anatomy dizisinde ve John Winchester karakteriyle Supernatural dır.Ayrıca Watchmen filminde The Comedian rolüyle de tanınmıştır. Ike Evans rolüyle Magic City isimli dizide başrol olarak yer almıştır.

Sir Christopher
Frank Carandini Lee (1922-2015) İngiliz aktör. Özellikle korku filmleri, Frankeştayn ve Drakula rolleri ile ünlenmiştir. Genellikle mistik ve karanlık rolleri canlandırmış, kariyerinde çok film olmasına rağmen Drakula'nın çeşitli seri filmleriyle ünlenmiş ve en fazla takdir edilen Drakula karakterinden birisi olmayı başarmıştır. Muazzam oyunculuğu ve sahneye olan etkisi görülmeye değerdir.

Lee Grinner
Pace, 1979 doğumlu ABD'li aktör. Pushing Daisies dizisindeki Ned rolüyle ünlenmiştir. Ayrıca Düşüş (The Fall), Alacakaranlık serisi ve Hobbit serisi filmlerinde çeşitli roller almıştır.

Resimler

Darağacı - The Gallows izle

Darağacı - The Gallows izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 3 izle, the gallows konusu, digiturk 2016 izle, the gallows izle, darağacı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.