TIKLA ARA

Çürük Elma - Bad Apple

İki profesyonel FBI ajanı şehirde bir virüs gibi yayılan tefeci mafyasını çökertmek için tehlikeyi göze alarak mafyanın içine gizlice girmeyi çalışırlar.


Çürük Elma - Bad Apple  filmini Digitur Moviemax Speed kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Çürük Elma - Bad Apple

Çürük Elma - Bad Apple  izle

İlk Gösterim tarihi:Çürük Elma - Bad Apple   3.1.2014 13:40 - 15:02 Moviemax Speed kanalında izleyebilirsiniz.

Çürük Elma - Bad Apple

2004, Amerika Dram , Suç,Gerilim türündedir.Çürük Elma - Bad Apple filmin yönetmenliğini Adam Bernstein yapmaktadır.Film oyuncularını Robert Patrick , Chris Noth , Dagmara Dominczyk , Colm Meaney , Elliott Gould oluşmaktadır. 

İki profesyonel FBI ajanı şehirde bir virüs gibi yayılan tefeci mafyasını çökertmek için tehlikeyi göze alarak mafyanın içine gizlice girmeyi çalışırlar. Başlangıçta her şey yolunda gider fakat ajanlarından birinin muhbirin kız kardeşiyle aşk yaşaması işlerin karışmasına ve büyük bir çıkmaza sebep olmuştur.

Chris Noth 13 Kasım 1954 ABD'de doğdu.Üç kardeşin en küçüğü olan Noth,annesi ile Avrupa'nın birçok kentinde yaşadı.Üniversite yıllarını Vermont'ta geçirdi. İlk filmi olan Jakartayı 1988'de çekti ve 1,5 yıl Endonezya'da yaşadı.

Dagmara Dominczyk Patrick Marber üretim Anna Friel's dublör Closer ve Enchanted Nisan 2003 Broadway üretiminde ortaya çıktı Dagmara Dominczyk (17 Temmuz 1976), Polonya asıllı Amerikalı actress.Dominczyk Broadway'de 1999 yılında işlenmiş. O belki de en çok Kont Monte Cristo of 2002 perde uyarlamasında Edmond Dantes güzel nişanlısı Mercedes rolüyle bilinmektedir.Ayrıca serisi 24, Rock Star (2001),Kinsey (2004), ve daha belirgin bir rol televizyonda küçük parçalar oynamıştır yapılmış-Five People You in Heaven (2004) Meet-TV filmi. O co-2003 gerilim şansım var ve kara komedi Bad Apple Chris North ile oynadı.Şu anda post-prodüksiyon filmlerin Helena Ethan Hawke karşısında Noon at Melanie Lynskey ve gece yanında Düğün edinilebilir.

IMDB Puanı: 7,1/10 ( 6.164 oy verdi.)

Resimler

Çürük Elma - Bad Apple izle

Çürük Elma - Bad Apple izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax speed, bad apple konusu, digiturk 2014 filmleri, bad apple izle, çürük elma izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.