TIKLA ARA

Çok Havalıyım - As Cool As I Am

16 yaşına basan Lucy, bir yandan kadınlığını keşfederken bir yandan da ailesiyle olan ilişkisini gözden geçirmeye başlar.


Çok Havalıyım - As Cool As I Am filmini Digiturk Moviemax Comedy HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Çok Havalıyım - As Cool As I Am

Çok Havalıyım - As Cool As I Am izle

İlk Gösterim tarihi: Çok Havalıyım - As Cool As I Am filmini 16.1.2016 20:45 - 22:10 tarihinde Digiturk Moviemax Comedy HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Çok Havalıyım - As Cool As I Am

2013 - ABD Dram, Komedi Çok Havalıyım - As Cool As I Am filmin yönetmenliğini Max Mayer yaptığı Oyuncuların James Marsden, Claire Danes, Sarah Bolger, Jeremy Sisto, Peter Fonda'ten oluşmaktadır.

Lucy'nin büyüme sancıları... 16 yaşına basan Lucy, bir yandan kadınlığını keşfederken bir yandan da ailesiyle olan ilişkisini gözden geçirmeye başlar.

James Marsden 90'lı yılların sonlarına doğru TV izleyicisinin vazgeçemediği iki popüler diziyle oyunculuğa adım attı... Party of Five ve Second Noah adlı hit TV yapımlarında rol alan yakışıklı aktör kendini Hollywood'da göstermek için vakit kaybetmeden calışmalara başlar.
Yeteneklerini sergilemek için LA'ın yolunu tutuyor.

Claire Catherine Danes
(Altın Küre ödülü sahibi, Emmy adayı olmuş Amerikalı oyuncu. Yaşının çok ötesinde bir zarafete ve özgüvene sahip olan Claire Danes, son yıllarda Hollywood'da kendine çok sağlam yer edinmiştir. Özellikle Shopgirl ve The Family Stone filmlerindeki performansı ile eleştirmenlerden tam not almıştır. İlk filmi, konusu 1660'lar Londra'sında geçen Silent Beauty filmidir. Terminator 3: Rise of the Machines'de de rol alan Danes, My So Called Life filmindeki Angela Chase rolü ile Altın Küre ödülü almıştır.

Sarah Lee Bolger
, İrlandalı oyuncu. The Tudors ve Once Upon a Time dizilerindeki rolleriyle tanınmaktadır.
Bolger, 'In America' adlı filmde rol aldı ve pek çok adaylık kazandı. Bu filmini'Tara Road' ve 'Alex Rider: Operation Stormbreaker' filmleri izleyen genç oyuncu, 'The Spiderwick Chronicles' adlı yapımda da Mallory Grace karakterini canlandırıyor.

Peter Fonda
, 23 Şubat 1940 doğumlu Amerikalı aktördür. Oyuncu bir aileden gelen aktör Henry Fonda' nın oğlu, Jane Fonda' nın kardeşi ve Bridget Fonda' nın babasıdır.

Resimler

Çok Havalıyım - As Cool As I Am izle

Çok Havalıyım - As Cool As I Am izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax comedy hd, as cool as i am konusu, digiturk 2016 izle, as cool as i am izle, çok havalıyım izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.