TIKLA ARA

Çocukluk - Boyhood

Before Sunrise, Before Sunset ve Before Midnight'tan oluşan üçlemesiyle 2002 yılından beri her sene 4 oyuncusuyla buluşarak çektiği Çocukluk'un Çekimleri 12 yıldır sürüyor.


Çocukluk - Boyhood filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Çocukluk - Boyhood

Çocukluk - Boyhood izle

İlk Gösterim tarihi: Çocukluk - Boyhood filmini 5.12.2015 15:50 - 18:27 tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Çocukluk - Boyhood

2014 - ABD Dram Çocukluk - Boyhood filmin yönetmenliğini Richard Linklater yaptığı Oyuncuların Ethan Hawke, Ellar Coltrane, Patricia Arquette, Lorelei Linklater, Megan Devine'ten oluşmaktadır.

Before Sunrise, Before Sunset ve Before Midnight'tan oluşan üçlemesiyle sinemaseverlerin gönlünde taht kuran Richard Linklater'ın, 2002 yılından beri her sene 4 oyuncusuyla buluşarak çektiği Çocukluk'un Çekimleri 12 yıldır sürüyor.Ellar Coltrane'in canlandırdığı Mason adlı bir çocuğun ilk okul yıllarından koleje girmesine kadar olan süreçteki büyümesine tanıklık ettiğimiz film, onun bir yandan boşanmış anne ve babasıyla yaşadıklarına odaklanırken, bir yandan da Linklater'in kendi kızı Lorelei Linklater'ın canlandırdığı sinir bozucu kız kardeşi Samantha ile olan ilişkisine dikkat kesiliyor.

Ethan Green Hawke
olan oyuncu Austin, Teksas, ABD doğumludur.Ethan doğduğunda annesi ve babası Teksas Üniversitesi'nde öğrenciydiler, ve Ethan 3 yaşına geldiğinde ayrılmışlardı. Annesi New Jersey'de, babası Virginia'da yaşıyor.Hun School of Princeton'den sonra okul hayatına West Windsor-Plainsboro Lisesi, New Jersey devam etti.Daha sonra New York Üniversitesi'ne girdi.Onu ünlü yapan rolü lise yıllarında Dead Poets Society (1989) filmindeki Todd Anderson rolüydü.Uma Thurman, Hawke'ın ikinci evlenme teklifine evet demişti ve bu evliliğinden Maya Ray Thurman-Hawke adlı bir kızı var. Roan Hawke adında bir de oğlu var.

Patricia Arquette
, Oscar ödüllü Amerikalı aktris. Medium dizisinde 7 sezon canlandırdığı medyum Allison DuBois rolüyle akıllardadır.Ünlü aktör Lewis Arquette (1935-2001) ve Brenda Olivia Arquette'in kızı olarak Chicago'da doğdu. Kardeşleri, Rosanna, Alexis, Richmond ve David de oyuncu olmuştur. 18 yaşında iken, 1986 yılında, Pretty Smart adlı yapımda rol aldı.Bu onun ilk rolüydü. Ardından ilk başrol olarak yer aldığı Elm Sokağı Kabusu adlı filmde yer aldı.

Resimler

Çocukluk - Boyhood izle

Çocukluk - Boyhood izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviesmart premium hd, boyhood konusu, digiturk 2016 izle, boyhood izle, çocukluk izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.