TIKLA ARA

Cinema Verite

Farklı bir aile filmi... Ekran önüne geçen ilk Amerikan ailesinin gerçek hikayesi.


Cinema Verite filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Cinema Verite

Cinema Verite izle

İlk Gösterim tarihi: Cinema Verite filmini 21.3.2014 14:04 - 15:31 Digiturk  Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Cinema Verite

2011 - ABD Tür : Belgesel , Biyografi , Dram türündeki Cinema Verite filmin yönetmenliğini Shari Springer Berman, Robert Pulcini yaptığı Oyuncuların Tim Robbins , Thomas Dekker , Diane Lane , Patrick Fugit , Kaitlyn Dever 'ten oluşmaktadır.

Film ilk kez bir reality şov programına konuk olan amerikan ailesinin yaşadıklarını anlatmaktadır. Farklı bir aile filmi... Ekran önüne geçen ilk Amerikan ailesinin gerçek hikayesi..


Timothy Francis Robbins oscar ödüllü ABD'li aktör, senaryo yazarı, yönetmen, yapımcı ve müzisyendir. Susan Sarandon ile çok uzun süreden beri birliktedir. 1.96 metrelik boyu ile Hollywood aktörlerinin en uzun boylularındandır.Robbins West Covina,Kaliforniya doğumludur. Bir katolik olarak yetiştirilmiştir.

Thomas Alexander Dekker
, 28 Aralık 1987 Nevada doğumlu oyuncu. Heroes dizisinde Zach'ı canlandırmıştır.Aynı Zamanda Amerikan kanalı FOX TV de 24 ocak 2008 Tarihinde yayınlanmaya başlanan "Terminator: The Sarah Connor Chronicles" Adlı dizide de John Connor karakterini canlandırmaktadır.

Salt Lake
City'de doğan sanatçı oyunculuğa 11 yaşında Utah Üniversitesi'nin tiyatro programında başladı. Lise döneminde de çevresindeki bir çok oyunda rol almayı başardı. Legion of Fire: Killer Ants! ve Touched by an Angel adlı TV programlarında ilk kez göründü.İlk filmi 2000 tarihli Cameron Crowe filmi Almost Famous oldu. 18 yaşında oynadığı bu film onu şöhreti kazandırdı. Film çekimleri sırasında ergenlik yüzünden boyu uzadı ve sesi çatlamaya başladı. Bir diğer oyunculuk başarısı 2004 tarihli Saved adlı filmin başrolünde oynamasıydı. Fugit, Örümcek Adam rolü için de seçmelere girmiş ancak genç olduğu için kabul edilmemişti.

Resimler

Cinema Verite izle

 

Cinema Verite izle

 

 Fragman İzle






Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, cinema verite konusu, digiturk 2014 filmleri, cinema verite oyuncuları, cinema verite izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.