TIKLA ARA

Çılgın Kardeşler - The Brothers Grimm

Jake ve Will Grimm kardeşler, kasaba kasaba dolaşarak, sahte şeytan çıkarma ayinleriyle, kasaba sakinlerini kötü ruhlardan koruyan iki dolandırıcıdır. Birgün gerçek bir doğaüstü olay ile karşılaşırlar.


Çılgın Kardeşler - The Brothers Grimm filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Çılgın Kardeşler - The Brothers Grimm

Çılgın Kardeşler - The Brothers Grimm izle

İlk Gösterim tarihi: Cinema Verite filmini 24.3.2014 10:15 - 12:05 Digiturk  Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Çılgın Kardeşler - The Brothers Grimm

2005 - ABD , ÇekCumhuriyeti , İngiltere Tür : Aksiyon , Komedi , Macera türündeki Çılgın Kardeşler - The Brothers Grimm filmin yönetmenliğini Terry Gilliam yaptığı Oyuncuların Matt Damon , Heath Ledger , Monica Bellucci , Lena Headey , Peter Stormare'ten oluşmaktadır.

Unutulmaz masalların iki yaratıcısı Jacob ve Wilhelm; ya da Jake ve Will. Masalla gerçeğin iç içe geçtiği filmde, iki çılgın kardeş hem köyden köye dolaşarak folk öyküleri derliyor hem de doğaüstü olaylarla başı dertte olan köylülere yardım ediyorlar. İki kafadar bir gün gerçek bir cadıyla karşılaşır ve tüm hünerlerini ve bilgilerini konuşturmak zorunda kalırlar.

Matt Damon Anne ve babası Matt iki yaşındayken ayrılmıştı. Büyükbabası Finlandiyalı. İlk rol aldığı filmlerden biri olan Mystic Pizza filminde Julia Roberts'la birlikte bir sahnede oynamıştı, daha sonra Ocean's Eleven filminde tekrar bir filmde buluşmuş oldular. Matt Damon 'ın çocukluk arkadaşı Ben Affleck'le beraber 1998 Oscar ödül töreninde en iyi senaryo Oscar'ını kazanmıştır. O seneye kadar pek kimsenin tanımadığı ikili Good Will Hunting'le inanılmaz bir başarıya imza atmıştı. Sinema dünyasının dikkatini Courage Under Fire'daki rolüyle çekmişti. Good Will Hunting hayatını değiştirdi ve ona Francis Ford Coppola ve Steven Spielberg gibi yönetmenlerle çalışma fırsatı sağladı. Rainmaker ve Saving Private Ryan'daki performansları ona ayrıcalıklı bir konum kazandırdı.

Heathcliff Andrew Ledger, bilinen ismiyle Heath Ledger (1979-2008), Akademi Ödülü kazanmış Avustralyalı televizyon ve sinema filmi oyuncusu.Kariyerine 1990'ların başında, Avustralya'da televizyon ve sinema işlerinde rol alarak başlayan Ledger, 1998 yılında ABD'ye gitti. Oradaki ilk filmi, romantik-komedi türündeki Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi (10 Things I Hate About You) oldu. 2000 yılında, Roland Emmerich'in yönettiği Vatansever (The Patriot) filminde Mel Gibson'ın oynadığı Benjamin Martin'in oğlu Gabriel'i canlandırdı. Aynı yıl Kesişen Yollar (Monster's Ball)'da oynadı. 2001 yılında Şövalye (A Knight's Tale) ve 2003 yılında Ned Kelly filmlerinde oynadı.

Monica Bellucci Bram Stoker's Drucula'da rol aldığından beri pek çok filmde oynamıştır. Güzelliği, oyunculuğundan daha fazla değerlendirme konusu olsa da özellikle Malena ve Dönüş Yok filmlerindeki performansı beğeni toplamıştır. 2006 Cannes Film Festivali'nde jüri üyeliği yapan Bellucci, bir röportajında ünlü İtalyan sanatçılar; Sophia Loren ve Claudia Cardinale'nin, oyunculuğunun esin kaynakları olduklarını söylemiştir. Başarılı oyunculuğunun yanı sıra Monica Bellucci, Avrupa ve Amerika dergileri ve internet siteleri tarafından birçok defa "En Güzel" ve "En Seksi" kadın seçilmiştir.

Lena Headey, İngiliz film oyuncusu.Bermuda'da doğan Lena Headey, 8 yaşında iken Huddersfield, West Yorkshire, İngiltere'ye taşındı. Kuaför olmak istiyordu. İngiltere'deki "Rose School of Acting"den mezun oldu. 1992 yılında Waterland isimli filmde Jeremy Irons'ın karısının gençlik halini canlandırdığı "Genç Mary" rolüyle dikkatleri üzerine çekti.

Peter Stormare
27 Ağustos 1953 yılında, İsveç'te dünyaya geldi. Babasının adı Teolinda, annesinin adı Renato Storm'dur. Gerçek adı Peter Ingvar Rolf Storm olan sanatçı, oyunculuk akademisindeki bir öğrenciyle aynı soyadını taşıdığını farkedince, soyadını değiştirdi. Kendi isteği olan Retep Mrots ismi reddedilince Stormare soyadını aldı.

Resimler

Çılgın Kardeşler - The Brothers Grimm izle

 

Çılgın Kardeşler - The Brothers Grimm izle

 

 Fragman İzle






Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, the brothers grimm konusu, digiturk 2015 filmleri, the brothers grimm izle, çılgın kardeşler izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.