TIKLA ARA

Cell (Frekans)

Clayton Riddell kariyerinin zirvesini yaşayan çok ünlü bir yazardır. Son romanının gösterimini yapmak için Bostan'a gitmek zorunda kalır. Gösterim günü etrafında garip olaylar yaşanmaya başlar.


Cell izle


2016 - ABD,  Korku, Bilimkurgu, Gerilim türündeki Cell(Frekans) filminin yönetmenliğini Tod Williams yapıyor. Oyuncuları Isabelle Fuhrman, John Cusack, Samuel L. Jackson'dan oluşmaktadır. Filmi Digiturk Moviemax Premier HD kanalından izleyebilirsiniz.

Konusu

Clayton Riddell kariyerinin zirvesini yaşayan çok ünlü bir yazardır. Ailesinin kendisine eşlik edemeyecek olması nedeniyle canı bir hayli sıkkın olsa da son romanının sunumunu yapmak için Boston'a gitmek zorundadır.. Sunum günü gelir, ancak o esnada etrafında garip olaylar yaşanmaya başlar... Cep telefonlarından yayılan sinyaller etkisi altında kalan insanlar öfke krizine tutulmuş canavarlar haline gelmektedir. Bu yeni zombi güzellemesinden sağ çıkmaya çalışan küçük bir grup hayatta kalmak için her şeyi göze almak zorundadır.

Resimler

Cell izle

Cell  izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies premier , cell konusu, digiturk 2017 izle, cell izle, frekans izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.