TIKLA ARA

Çarpışma - Changing Lanes

Sinir ve bencillikle dolu bir an iki adamı birbirleriyle karşı karşıya getirir.


Çarpışma - Changing Lanes filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Çarpışma - Changing Lanes

Çarpışma - Changing Lanes izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Çarpışma - Changing Lanes filmini 12.8.2015 21:15 - 22:50 tarihinde Digiturk Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Çarpışma - Changing Lanes

2002 - ABD Dram, Gerilim Çarpışma - Changing Lanes filmin yönetmenliğini Roger Michell yaptığı Oyuncuların Samuel L. Jackson, Ben Affleck, Amanda Peet, Toni Collette, Sydney Pollack'ten oluşmaktadır.

Sinir ve bencillikle dolu bir an iki adamı birbirleriyle karşı karşıya getirir. Büyük bir hukuk firmasında avukat olan Gavin Black, geç kaldığı mahkemeye gitmek için yoğun trafikte yol almaya çalışırken başka bir şeritte çocuklarını görme hakkını alabilmek için mahkemeye gitmeye çalışan Doyle Gipson'ın arabasına çarpar.

Samuel L. Jackson
Tiyatro kökenli Samuel L. Jackson Die Hard'ların üçüncüsünde Bruce Willis'le ve The Long Kiss Godnight'da Geena Davis'le beraber rol alarak bugünkü popülerliğini kazandı. Yani 40'ından sonra şöhrete kavuştu. Bugün iyi bir aksiyon yıldızı ve karakter oyuncusu olduğunu ıspatlamıştır. Ona sinemada ilk şans tanıyan isim kendisi gibi bir siyah olan yetenekli yönetmen Spike Lee'dir.

Ben Affleck
1972 yılında Berkeley, California'da dünyaya gelen Ben Affleck, öğretmen bir anne ile rehabilitasyon merkezi görevlisi bir babanın ilk çocuğuydu. Kardeşi Casey Affleck ile birlikte daha küçük yaşlarda oyunculuğa heves eden Affleck, bu konuda ilk fırsatı ailesiyle birlikte taşındığı Boston'da yakalayacaktı.

Sydney Irwin Pollack
(1934-2008) Akademi Ödülü sahibi ABD'li yönetmen, yapımcı ve oyuncudur. 21 film ve 10 televizyon şovu yönetmiştir. 30 filmde veya şovda oynamış, 44 film yapmıştır.

Resimler

Çarpışma - Changing Lanes izle

Çarpışma - Changing Lanes izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, changing lanes konusu, digiturk 2016 filmleri, changing lanes izle, çarpışma izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.