TIKLA ARA

Cake

Claire, kendini insanlardan soğutlamış, bungalow'unda tek başına yaşayan bir kadındır. Dış dünyayla tek bağlantısı onun her şeyiyle ilgilenen ve aynı zamanda da ona arkadaşlık eden çalışanı Silvana ve katıldığı kronik-ağrılı hastaların oluşturduğu terapi grubudur.


Cake filmini Digiturk Salon 2 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Cake

Cake izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Cake filmini 24 Ağustos 2015 Pazartesi 10:15 tarihinde Digiturk Salon 2 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Cake

2014 - ABD Dram, Komedi Cake filmin yönetmenliğini Daniel Barnz yaptığı Oyuncuların Jennifer Aniston, Sam Worthington, Anna Kendrick, Britt Robertson, Felicity Huffman'ten oluşmaktadır.

Claire, kendini insanlardan soğutlamış, bungalow'unda tek başına yaşayan bir kadındır. Dış dünyayla tek bağlantısı onun her şeyiyle ilgilenen ve aynı zamanda da ona arkadaşlık eden çalışanı Silvana ve katıldığı kronik-ağrılı hastaların oluşturduğu terapi grubudur. Zaman geçtikçe kendisini hayata bağlayan nedenlerin azaldığını düşünürken, terapi grubundaki arkadaşı Nina'nın intiharı hayatını alt üst eder.

Jennifer Aniston
Babası bir Yunan'dır ve gerçek adı Jennifer Linn Anastassakistir.Kaliforniya'da doğup New York'ta büyüyen ve 80'li yıllarda ufak rollerde oynamaya başlayan Aniston, çeşitli dizi ve filmlerde rol aldı.En iyi bilinen rolü 'Friends' dizisindeki Rachel Green rolüdür ve bu rol ona bir Altın Küre bir de Emmy Ödülü kazandırmıştır.

Samuel Henry
John "Sam" Worthington, Avusturalyalı aktör. Sinema dünyasındaki çıkışını gişe hasılatı rekorunu kıran Avatar filmindeki Jake Sully rolüyle elde etti. Bununla birlikte Terminator Salvation filminde Marcus Wright'ı canlandırırken, Clash of the Titans serisinde Perseus karakterini canlandırmıştır.

Brittany Leanna "Britt" Robertson
18 Nisan, 1990 yılında doğan Amerikalı bir oyuncudur. Onu daha önce Dan in Real Life filmindeki Cara Burns karakteriyle, Swingtown filmindeki Samantha karakteriyle, The Tenth Circle filmindeki Trixie Stone karakteriyle, Life Unexpected filmindeki Lux Cassidy ve Çığlık 4 filmindeki Marnie Cooper karakteriyle tanıyoruz.

Resimler

Cake izle

Cake izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 2 izle, cake konusu, digiturk 2016 filmleri, cake oyuncuları, cake izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.