TIKLA ARA

Bulutlarin Ötesi - A Walk in the Clouds

Filimde bekar olduğu için hamile kaldığını çevresinden saklamak zorunda kalan bir kızın hikayesi anlatılmaktadır.


Bulutlarin Ötesi - A Walk in the Clouds filmini 19.1.2015 18:53 - 20:29 Digiturk Moviemax Comedy HD kanalindan yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Bulutlarin Ötesi - A Walk in the Clouds

Bulutlarin Ötesi - A Walk in the Clouds izle

Ilk Gösterim tarihi: Bulutlarin Ötesi - A Walk in the Clouds filmini Digiturk Moviemax Comedy HD kanalinda yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Bulutlarin Ötesi - A Walk in the Clouds

1995 - ABD , Meksika Dram , Romantik Bulutlarin Ötesi - A Walk in the Cloudsfilmin yönetmenligini Alfonso Arau yaptigi Oyuncularin Keanu Reeves, Anthony Quinn, Debra Messing, Freddy Rodriguez, Aitana Sánchez-Gijón'ten olusmaktadir.

2. Dünya Savasi'ndan dönen Paul (Keanu Reeves), otobüste, Victoria (Aitana Sánchez-Gijón) adinda genç bir Meksikali kadin ile tanisir. Kadin hamiledir ancak evli olmadigi için, ailesinin, özellikle toprak sahibi babasi Don Pedro Aragon'un (Anthony Quinn) tepkisinden çekinmektedir. Paul, Victoria'ya, kocasi rolünü oynayabilecegini söyler. Kari-koca rolü oynamaya baslayan iki genç, kisa bir süre sonra birbirlerine karsi bir yakinlik hissederler. Bunun adi asktir ve ugrunda bütün engeller yikilmalidir.

Antonio Rodolfo Quinn Oaxaca, bilinen adiyla Anthony Quinn (1915-2001), iki kere Akademi Ödülü kazanmis Meksika asilli Amerikali aktör ayni zamanda ressam ve yazardir. En çok basrolde oynadigi Zorba the Greek ve oscar kazandigi Viva Zapata! filmleri ile taninir. Ayrica Quinn 1987 Altin Küre Ödüllerinde yasam boyu basari olarak bilinen Cecil B. DeMille Ödülü'nü kazanmistir.

Debra Lynn Messing
, Amerikali aktris. Grace Adler karakterini Will & Grace Amerikan sit-com tarzi dizide canlandirmistir. Ayrica The Starter Wife dizisinde Molly Kagan'i canlandirmaktadir.Debra Messing New York'ta dogmus Polonya-Rusya kökenli bir Yahudi ailesinden gelmektedir. Üniversite egitimini tamamladiktan sonra Güzel Sanatlar bölümünde 3 yil master yapmistir.

Keanu Charles Reeves
, 1964 Beyrut dogumlu Kanadali sinema oyuncusu ve müzisyen. Reeves, Wachowski kardeslerin The Matrix üçlemesindeki seçilmis kisi Neo karakteriyle kariyerinin zirvesine çikmisti.Lübnan'in baskenti Beyrut'ta bir gece kulübünde tanisarak evlenen Çin ve Hawaii asilli Amerikan vatandasi, jeolog Samuel Nowlin Reeves ile Ingiliz vatandasi, kostüm tasarimcisi Patricia Taylor'in iki çocuklarindan ilki olarak 2 Eylül 1964'de dünyaya geldi. Anne ve babasinin, Keanu henüz iki yasindayken ayrilmalarindan sonra, annesi, Keanu ve kiz kardesi Kim'le birlikte New York'ta yasamaya basladi.

Resimler

Bulutlarin Ötesi - A Walk in the Clouds izle

Bulutlarin Ötesi - A Walk in the Clouds izle

Fragman Izle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, a walk in the clouds izle, digiturk 2015 filmleri, a walk in the clouds konusu, bulutlarin ötesi izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.