TIKLA ARA

Borsa: Para Asla Uyumaz - Wall Street: Money Never Sleeps

Wall Street'in en verimli zamanını yaşadığı dönemde servetini katlayan Gekko'nun maceraları aradan 20 yıl geçmesinin ardından yeniden gündeme geliyor.


Borsa: Para Asla Uyumaz - Wall Street: Money Never Sleeps filmini Digiturk Moviemax Satars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Borsa: Para Asla Uyumaz - Wall Street: Money Never Sleeps

Borsa: Para Asla Uyumaz - Wall Street: Money Never Sleeps izle

İlk Gösterim tarihi: Borsa: Para Asla Uyumaz - Wall Street: Money Never Sleeps filmini 22.4.2015 22:55 - 00:31 tarihinde Digiturk Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Borsa: Para Asla Uyumaz - Wall Street: Money Never Sleeps

2010 - ABD Dram Borsa: Para Asla Uyumaz - Wall Street: Money Never Sleeps filmin yönetmenliğini Oliver Stone yaptığı Oyuncuların Shia LaBeouf, Michael Douglas, Carey Mulligan, Eli Wallach, Josh Brolin'ten oluşmaktadır.

Wall Street'in en verimli zamanını yaşadığı dönemde servetini katlayan Gekko'nun maceraları aradan 20 yıl geçmesinin ardından yeniden gündeme geliyor. Ekonomi büyük bir çöküşe doğru sürüklenirken genç bir borsa simsarı eskiden Wall Street'te büyük bir şirketi olan bir iş adamıyla ortaklık kurar.

Shia Saide LaBeouf
, Amerikalı aktör. 2003 yapımı "Holes" filmindeki Stanley rolünün ardından tanınmaya başladı.
LaBeouf Los Angeles, Kaliforniya'da doğdu. Yahudi bir anne ile Fransız kökenli Hristiyan bir babanın tek çocuğu olan Shia, ebeveynlerinin ayrılmasından sonra annesiyle birlikte Los Angeles'a taşındı.

Michael Douglas
25 Eylül 1944'de New Jersey'de dünyaya gözlerini açtığında Michael Kirk Douglas, ileride oyuncu olmak isteyen birisi için çok şanslı sayılırdı.Babası sinemada ikon olma yolunda ilerleyen Kirk Douglas, annesi İngiliz oyuncu Diana Dill'di. 8 yaşına kadar annesi ve üvey babası ile Connecticut'ta yaşamış olmasına karşın ileriki yıllarda askeri okula başlayınca tatillerini babasının yanında geçiriyordu.

Carey Hannah Mulligan
, İngiliz oyuncu. 2005 yılında çekilen Pride & Prejudice filmindeki Kitty Bennet rolüyle tanındıktan sonra, İngiliz televizyonlarında yer alan Doctor Who, Bleak House, ve Northanger Abbey gibi dizilerde rol almıştır.

Eli Herschel Wallach
(1915-2014) Amerikalı aktör. Sinema tarihinin en iyi filmleri arasında gösterilen 1966 yapımı İyi Kötü Çirkin (The Good, the Bad and the Ugly) filmindeki Tuco (Çirkin) karakteriyle tüm sinemaseverlerin akıllarına kazınmıştır.

Resimler

Millions - Milyonlar izle

Millions - Milyonlar izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, wall street: money never sleeps izle, digiturk 2015 filmleri, wall street: money never sleeps konusu, borsa: para asla uyumaz izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.