TIKLA ARA

Boleyn Kızı - The Other Boleyn Girl

İngiltere'nin çalkantılı dönemlerinden birini yaşadığı yıllarda tahtta olan Kral 7. Henry...


Boleyn Kızı - The Other Boleyn Girl  filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Boleyn Kızı - The Other Boleyn Girl

Boleyn Kızı - The Other Boleyn Girl  izle

İlk Gösterim tarihi: Boleyn Kızı - The Other Boleyn Girl filmini  Digiturk  Moviemax Stars  HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Boleyn Kızı - The Other Boleyn Girl

2008 - İngiltere , ABD Tür : Dram türündeki Boleyn Kızı - The Other Boleyn Girl filmin yönetmenliğini Justin Chadwick yaptığı Oyuncuların Natalie Portman , Scarlett Johansson , Eric Bana , Jim Sturgess , Benedict Cumberbatch'ten oluşmaktadır.

Mary Boleyn (Scarlett Johansson), on dört yaşında, masum bir kız olarak kraliyet sarayına geldiğinde Kral VII. Henry'nin (Eric Bana) gözlerini kamaştırır. Kralın sonsuz ilgisi karşısında tüm varlığı alt üst olan Mary'nin krala olan aşkı her geçen gün artarken, apaçık yaşanan bu aşkın beraberinde sarayın taçsız kraliçesi olarak görülmeye başlanır. Zamanla kralın ilgisini kaybetmeye başlayan Mary, karşısında rakip olur kardeşi Anne (Natalie Portman)'i bulacaktır. Tüm bunlar karşısında, ailesinin hırslı oyunlarında bir piyon haline gelmiş olduğunu ve saray hayatının tehlikeli entrikalarını fark eden Mary, ailesinin isteği üzerine kardeşinin krala yakınlaşmasına yardım eder ve olanları soğukkanlılıkla izlemeye devam eder; Anne'i kraliçeliğe götürecek yolda bile sesini çıkarmayacaktır. Mary'nin krala karşı tutkulu aşkı ve Anne'in içten sevgisi arasında rekabet artarken, İngiltere de bu ikircikli aşkın ortasında ikiye bölünme yolundadır. Dramatik bu ilişkiler ağına rağmen sadakat ve gücü yine de birbirlerinde bulan Boleyn kızlarının birbirine olan bağı, geride bıraktıkları dağılmış bir ülke, tatminsiz bir aile ve tükenmeyen aşklarına rağmen artar. Onları nasıl tehlikelerin beklediği ise kralın insafına kalacaktır.

Natalie Hershlag, daha çok bilinen adıyla Natalie Portman, İsrail kökenli Amerikalı sinema oyuncusu. Leon filmindeki rolüyle tanınmış, 2010 yapımı Siyah Kuğu (Black Swan) filmindeki performansıyla en iyi kadın oyuncu dalında Oscar ve Altın Küre ödüllerinin sahibi olmuştur.

Scarlett Johansson, Amerikalı aktris. Bir Konuşabilse (Lost in Translation), Maç Sayısı (Match Point), Prestij (The Prestige), Vicky Christina Barcelona gibi filmlerin yanında, Marvel'in süper kahraman filmlerindeki Black Widow rolüyle tanınmıştır.1984 yılında New York City'de doğdu. Babası Karsten Johansson Danimarkalı bir mimar, dedesi Ejner Johansson ise senaryo yazarı ve yönetmendi. Annesi Melanie Sloan ise Yahudi kökenli bir yapımcıdır. Vanessa, Adrian ve ondan üç dakika sonra doğan Hunter adında kardeşleri vardır.

Eric Banadinovich, bilinen adıyla Eric Bana, Hırvat kökenli Avustralyalı aktör. 2003 yapımı Hulk filmindeki Bruce Banner ve 2004 yapımı Truva (Troy) filmindeki Hector rolüyle hatırlanmaktadır.Bana, 1968'de Melbourne'de doğdu. Babası bir nakliyat şirketinde çalışıyordu, annesi ise kuafördü. Mel Gibson'ın Mad Max filmiyle aktörlüğe merak sardı, ancak bu konuda herhangi bir eğitim almadı. Melbourne'de Castle Otelinde barmenlik yaparken, stand up gösterileri yapmaya başladı. 2000 yılında oynadığı Chopper filmindeki Chopper Read rolüyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Jim Sturgess 16 mayıs 1981'de Londra, İngiltere'de dünyaya geldi. Küçük yaşlarda oyunculukla ilgilenmeye başladı ve öğrenim gördüğü okullarda bir çok oyunda sahne aldı. 1993 ve 1995 yılları arasında National Youth Music Theatre'ın aktif üyelerinden biriydi. Kariyerine yeteneği ve eğilimleri yönünde devam etmek istediği için bu konuda eğitim almak üzere University of Salford'un School of Media, Music and Performance bölümüne kaydoldu. Oyunculuk dışında müzikle de yakından ilgilenen Sturgess, Dilated Spies isimli bir grupta da performans gösteriyordu.

Benedict Timothy Carlton Cumberbatch, İngiliz sinema ve tiyatro oyuncusu. 2010'da yayınlanmaya başlayan Sherlock dizisinde Sherlock Holmes karakterini canlandırmaktadır. Televizyonun yanısıra radyo, seslendirme, tiyatro ve sinema çalışmalarıyla da tanınan Cumberbatch, günümüzün çok yönlülüğüyle öne çıkan en önemli aktörleri arasındadır.

Resimler

Boleyn Kızı - The Other Boleyn Girl izle

 

Boleyn Kızı - The Other Boleyn Girl izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, the other boleyn girl izle, digiturk 2015 filmleri, the other boleyn girl konusu, boleyn kızı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.