TIKLA ARA

Bizim Adımız Kriz - Our Brand Is Crisis

Aynı isimli belgeselden uyarlanan bu uzun metrajlı film Güney Amerika'daki Amerikan siyasi kampanya stratejilerine odaklanıyor.


Bizim Adımız Kriz - Our Brand Is Crisis  filmini Digiturk Salon 2 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Bizim Adımız Kriz - Our Brand Is Crisis

Bizim Adımız Kriz - Our Brand Is Crisis izle

İlk Gösterim tarihi: Bizim Adımız Kriz - Our Brand Is Crisis  filmini 08:00 - 09:43 / 14 Mart 2016 Pazartesi tarihinde Digiturk Salon 2 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Bizim Adımız Kriz - Our Brand Is Crisis 

2015 - ABD Dram, Komedi Bizim Adımız Kriz - Our Brand Is Crisis  filmin yönetmenliğini David Gordon Green yaptığı Oyuncuların Sandra Bullock, Billy Bob Thornton, Anthony Mackie, Zoe Kazan, Scoot McNairy'ten oluşmaktadır.

Aynı isimli belgeselden uyarlanan bu uzun metrajlı film Güney Amerika'daki Amerikan siyasi kampanya stratejilerine odaklanıyor. Filmin dikkat çekici oyuncuları başında ise Sandra Bullock ve Billy Bob Thornton göze çarpıyor.

Sandra Bullock
Annesi Alman opera sanatçısı Helga, babası ise ses eğitmeni John Bullock.Annesinin katı kuralları yüzünden sıkıntılı bir çocukluk geçirmiştir.Lisede popüler bir ponpon kızdı.Arkadaşları ona'büyük ihtimalle gününüzü aydınlatıcak kız' derdi.Üniversitede drama dersi aldı fakat oyunculuk kariyeri için 3. senesinde bırakmak zorunda kaldı.

Billy Bob Thornton
, Amerikan oyuncu, yönetmen, senarist ve müzisyen.1955'te Hot Springs, Arkansas'ta dünyaya gelen Thornton'ın babası William Raymond lise tarih öğretmeni, annesi Virginia ise medyumdu. Jimmy Don (19581988) ve John David adlı iki erkek kardeşi vardı. Gençliğinde beyzbol oynayan, hatta profesyonel takımlar için seçmelere katılan Thornton, bir süre Arkansas'ta yol işçisi olarak çalıştı. Sonra Henderson State Üniversitesi'nde 2 dönem psikoloji okudu, ama okulu bıraktı.

Anthony D. Mackie
, Amerikalı aktör. Bir çok filmde ve dizilerde yer almıştır. Aynı zamanda Broadway'de sahneye çıkmıştır. Ma Rainey's Black Bottom, Drowning Crow, McReele, A Soldier's Play, ve Carl Hancock Rux's Talk bu oyunları Broadway'de sahnelemiştir. Aynı zamanda oyunlardaki başarılarıyla birlikte Obie ödülünü 2002 yılında kazanmıştır.

Zoe Kazan
Gençliği ve eğitimi Kazan Los Angeles'ta doğdu, senarist kızı Nicholas Kazan ve oyuncu yapımcı yazar yönetmen Robin Swicord, ve film torunu ve tiyatro yönetmeni Elia Kazan. Kazan o dedesinin bilmediğini ifade etmiştir ünlü oldu o on üç yaşına kadar O özel Windward Okulu Mar Vista ve Yale Üniversitesi'nde, hangi o 2005 yılında mezun eğitim aldı.

Resimler

Bizim Adımız Kriz - Our Brand Is Crisis izle

Bizim Adımız Kriz - Our Brand Is Crisis izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein box office 2, our brand is crisis izle, digiturk 2017 izle, our brand is crisis konusu, bizim adımız kriz izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.