TIKLA ARA

Bizi Kötüden Koru - Deliver Us from Evil

Gerçek olmuş olayları beyaz perdeye yansıtan Filmde bir rahip ve bir polisin şeytan çıkarmak için bir araya gelmesi anlatılmaktadır.


Bizi Kötüden Koru - Deliver Us from Evil filmini Digiturk Salon1 kanalindan yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Bizi Kötüden Koru - Deliver Us from Evil

Bizi Kötüden Koru - Deliver Us from Evil izle

Ilk Gösterim tarihi:Bizi Kötüden Koru - Deliver Us from Evil filmini 9.12.2014 18:50 - 20:35 Digiturk Salon1 kanalinda yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Bizi Kötüden Koru - Deliver Us from Evil

2014 - ABD Tür : Gerilim , Korku , Suç türündeki Bizi Kötüden Koru - Deliver Us from Evil filmin yönetmenligini Scott Derrickson yaptigi Oyuncularin Eric Bana , Olivia Munn , Edgar Ramirez , Joel Mchale , Dorian Missick 'ten olusmaktadir.

New York polis departmanı (NYPD) memurlarından Ralph Sarchie, ailevi sorunları nedeniyle sorunlar yaşadığı bir dönemde bir dizi seri suçları çözmekle görevlendirilir. Bu inceleme sırasında anlam veremediği olaylar için şeytan çıkarma olaylarında bilgili, sıra dışı bir rahip ile çalışmaya başlar. Olayları inceleme devam ettikçe, kendi ailesininde içine çekildiğini görür ve korku dakikalar başlar.

Eric Banadinovich, bilinen adıyla Eric Bana, Hırvat kökenli Avustralyalı aktör. 2003 yapımı Hulk filmindeki Bruce Banner ve 2004 yapımı Truva (Troy) filmindeki Hector rolüyle hatırlanmaktadır.Bana, 1968'de Melbourne'de doğdu. Babası bir nakliyat şirketinde çalışıyordu, annesi ise kuafördü. Mel Gibson'ın Mad Max filmiyle aktörlüğe merak sardı, ancak bu konuda herhangi bir eğitim almadı. Melbourne'de Castle Otelinde barmenlik yaparken, stand up gösterileri yapmaya başladı. 2000 yılında oynadığı Chopper filmindeki Chopper Read rolüyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Olivia Munn, Amerikalı aktris, model ve televizyon kişiliği. O Lisa Munn olarak alacak kaydedildiğinden kariyerine başladı. 2006 yılından beri kişisel ve profesyonel ismi Olivia Munn kullanıyor. 2006 de beri Munn bir kablolu ağ G4 yüzleri olmuştur, ağ, en önemli varlık Attack göstermek için bir dizi hosting göster!, co-host Kevin Pereira ile.Los Angeles onu taşımak kısa bir süre sonra Munn küçük bir rol kazandı video korku filmi Scarecrow Gone Wild doğrudan.

Resimler

Bizi Kötüden Koru - Deliver Us from Evil izle

Bizi Kötüden Koru - Deliver Us from Evil izle

Fragman Izle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 izle, deliver us from evil konusu, digiturk 2015 filmleri, deliver us from evil izle, bizi kötüden koru izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.