TIKLA ARA

Bir Hayalimiz Vardı - Ginger & Rosa

Ginger and Rosa çok iyi anlaşan iki kız arkadaşlardır ama son zamanlarda ülkede çıkan savaşlar nedeni ile arkadaşları ilerlecek ve candostu olacaklardır


Bir Hayalimiz Vardı - Ginger & Rosa filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Bir Hayalimiz Vardı - Ginger & Rosa

Bir Hayalimiz Vardı - Ginger & Rosa izle

İlk Gösterim tarihi: Bir Hayalimiz Vardı - Ginger & Rosa filmini 1.4.2015 19:45 - 21:09 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Bir Hayalimiz Vardı - Ginger & Rosa

2012 - Danimarka, Kanada, Hırvatistan, İngiltere Dram Bir Hayalimiz Vardı - Ginger & Rosa filmin yönetmenliğini Calin Peter Netzer yaptığı Oyuncuların Elle Fanning, Christina Hendricks, Timothy Spall, Alessandro Nivola, Annette Bening'ten oluşmaktadır.

Ginger and Rosa çok iyi anlaşan iki kız arkadaşlardır ama son zamanlarda ülkede çıkan savaşlar nedeni ile arkadaşları ilerlecek ve candostu olacaklardır, 1960'ların İngilteresinde Soğuk Savaş sırasında ölüm korkusu giderek artan iki genç kızın birbirine olan bağlılığını anlatan bir film, geri planda dönemin önemli politik olaylarına da değiniyor.

Mary Elle Fanning
, 1998 doğumlu Amerikalı aktris. Conyers, Georgia'da doğmuştur. Bir başka ünlü oyuncu Dakota Fanning'in kardeşidir.

Timothy Spall
, ilk kez BBC yapımı televizyon dizisi 'Auf Wiedersehen Pet'te talihsiz Barry rolünü üstlendiğinden bu yana geçen 20 yılı aşkın süredir dünya çapındaki televizyon ve sinema izleyicilerinin yakından tanıdığı bir sima. Aktör, bunun ardından, 30'un üzerinde filmde rol aldı.

Alessandro Antine Nivola
, Amerikalı aktör. Coco Before Chanel, Best Laid Plans, Jurassic Park III, Face/OFF ve Gol üçlemesinde yer almıştır.

Annette Carol Bening
, Altın Küre, BAFTA ve SAG ödülü sahibi Amerikan aktris. 1999 yapımı Amerikan Güzeli filmindeki rolüyle hatırlanmaktadır.1958'de Topeka, Kansas'ta doğan Bening'in annesi Shirley kilise şarkıcısı, babası Arnett Grant ise bir sigorta şirketinde satış danışmanıydı.

Resimler

Bir Hayalimiz Vardı - Ginger & Rosa izle

Bir Hayalimiz Vardı - Ginger & Rosa izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, ginger & rosa konusu, digiturk 2015 filmleri, ginger & rosa izle, bir hayalimiz vardı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.