TIKLA ARA

Beyaz Yalanlar - White Lies

engin bir kadın olan Rebecca'nın yanında çalışan Maraea, Paraiti çok büyük bir sır verir.


Beyaz Yalanlar - White Lies  filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Beyaz Yalanlar - White Lies

Beyaz Yalanlar - White Lies izle

İlk Gösterim tarihi: Beyaz Yalanlar - White Lies  filmini 27.3.2015 15:58 - 17:33 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Beyaz Yalanlar - White Lies

2013 - YeniZelanda Dram Beyaz Yalanlar - White Lies  filmin yönetmenliğini Bob Balaban yaptığı Oyuncuların Elizabeth Hawthorne, Whirimako Black, Rachel House, Antonia Prebble, Nancy Brunning'ten oluşmaktadır.

Filmde Bir kabileye ait kadının vicdan borcunu ödeyebilmek için giriştiği işler üzerine değişen hayatını anlatıyor. Zengin bir kadın olan Rebecca'nın yanında çalışan Maraea, Paraiti çok büyük bir sır verir. Bu sırrı saklamak da ifşa etme de birilerinin canına mal olacaktır.

Danny Huston. 14 Mayıs 1962 Roma doğumlu Amerikalı aktör. Danny Huston oyuncu bir aileden gelmektedir ve doğuştan oyuncu sayılır. Babası iki akademi ödülü sahibi John Huston ve büyükbabası akademi ödülü sahibi Walter Hustondur

Roxane Mesquida, Fransız aktirist ve model. Le Pradet'te büyümüştür. Annesi yazar Françoise Mesquida'dir. Babasını asla tanımamıştır.

Melissa Suzanne George (6 Ağustos 1976) Avustralyalı film ve Avustralya'da çalıştı televizyon oyuncusu doğumlu, İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri.O belki de en çok David Lynch'in Mulholland Dr Amityville Horror in 2005 versiyonu ve Gece 30 Gün rolleriyle tanınır.

Resimler

Beyaz Yalanlar - White Lies izle

Beyaz Yalanlar - White Lies izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, white lies izle, digiturk 2015 filmleri, white lies konusu, beyaz yalanlar izler,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.