TIKLA ARA

Benim Adım Sam - I Am Sam

Genç adamın zeka düzeyinin 7 yaşında bir çocuğunkine eş durumda olması onları çok fazla rahatsız etmez.


Benim Adım Sam - I Am Sam filmini Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Benim Adım Sam - I Am Sam

Benim Adım Sam - I Am Sam izle

İlk Gösterim tarihi: Benim Adım Sam - I Am Sam filmini 21.3.2016 19:16 - 20:31 tarihinde Digiturk Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Benim Adım Sam - I Am Sam

2001 - ABD Dram Benim Adım Sam - I Am Sam filmin yönetmenliğini Jessie Nelson yaptığı Oyuncuların Dakota Fanning, Sean Penn, Michelle Pfeiffer, Elle Fanning, Dianne Wiest'ten oluşmaktadır.

Sam Dawson, kızı ile mutlu bir şekilde yaşayan ve Beatles'a büyük hayranlık besleyen bir adamdır.Genç adamın zeka düzeyinin 7 yaşında bir çocuğunkine eş durumda olması onları çok fazla rahatsız etmez.Kızı 7 yaşına geldiğinde ise onun için asıl sorunlar başlar. Artık kızı ondan çok daha ileri bir düzeye gelmektedir ve Sam ona pek fazla yardım edememektedir. Hükümet görevlileri kızı Sam'in yanından alırlar.Sam kızını geri alabilmek için 'sevgi' kelimesinin anlamına fazlasıyla uzak avukat Rita Harrison'ı kiralar.

Sean Justin Penn
, Oscar ödüllü ABD'li aktör. Oyunculuk yeteneğinin yanında sosyal konularda aktif bir duruş sergilemesiyle de tanınmaktadır.Babası yönetmen Arthur Penn Rus Yahudisi, annesi Eileen Ryan ise İtalya kökenlidir. Ayrıca Michael adında bir ağabeyi ve Chris adlı bir kardeşi vardır. Sean Penn, çocuk yaşlarda sinemaya ilgi duyarak, o dönemin favori aygıtlarından 'Süper 8' denen kameralarla film çekme denemeleri yaptı.

Michelle Marie Pfeiffer
, ABD'li oyuncu. Film kariyerinin başlangıcını 1980 yılında rol aldığı The Hollywood Knights 'la yaptı. Ama ilk defa Scarface (1983) filmindeki performansıyla önemli dikkatleri üzerine çekti. Pfeiffer Dangerous Liaisons filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Akademi Ödülü'ne ve The Fabulous Baker Boys (1989) ve Love Field (1992) filmleriyle En İyi Kadın Oyuncu Akademi Ödülü'ne aday gösterildi.

Mary Elle Fanning
, 1998 doğumlu Amerikalı aktris.Conyers, Georgia'da doğmuştur. Bir başka ünlü oyuncu Dakota Fanning'in kardeşidir.

Dianne Wiest
(d. 28 Mart 1948) Altın Küre, Emmy ve İki kere Oscar ödülü kazanmış, BAFTA'ya aday gösterilmiş Amerikalı oyuncu.1986 yılında Hannah and Her Sisters ve 1994 yılında Bullets Over Broadway filmleri ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Akademi Ödülü'nü kazanmıştır.Shelley Winters ile beraber bu kategoride en çok ödül kazanmış sanatçı.

Resimler

Benim Adım Sam - I Am Sam izle

Benim Adım Sam - I Am Sam izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies stars , i am sam konusu, digiturk 2017 izle, i am sam izle, benim adım sam izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.