TIKLA ARA

Benim Adım David - I Am David

Totaliter bir rejim altında, zor bir hayat süren çocuğun gerçek dünya ile tanışması unutulmaz bir deneyime dönüşür.


Benim Adım David - I Am David filmini 17.1.2015 20:45 - 22:15 Digiturk Moviemax Stars HD kanalindan yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Benim Adım David - I Am David

Benim Adım David - I Am David izle

Ilk Gösterim tarihi: Benim Adım David - I Am David filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalinda yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Benim Adım David - I Am David

2003 - ABD Dram Gerilim Benim Adım David - I Am David filmin yönetmenligini Paul Feig , Anne Holm yaptigi Oyuncularin Jim Caviezel, Ben Tibber, Joan Plowright, Viola Carinci, Silvia De Santis'ten olusmaktadir.

David, hatırlayamadığı kadar uzun süredir, Bulgaristan'da bir komünist toplama kampında yaşamaktadır. Bir Alman subayı, âşık olduğu annesinin Danimarka'ya kaçmasını sağladıktan sonra, babasını öldürtmüş, küçük çocuğu da yönettiği çalışma kampına kapatmıştır. Annesinin de öldüğünü zanneden David burada kimseye güvenmemeyi öğrenerek büyür. Kendisine kampta arka çıkan tek kişi Johannes adında bir tutukludur. Çocuğa İtalyanca, Fransızca, İngilizce ve Rusça öğreten Johannes, David'i korumak uğruna ölünce, kamp komutanı David'in kaçmasına yardım eder. Doğruca Danimarka'ya gitmesini söyler ve eline ancak hedefine varınca açması için söz verdirdiği bir mektup tutuşturur. Kamptan kaçmayı başaran küçük David'in, hiç gülmeyen yüzü bu zorlu yolculuk sırasında yavaş yavaş aydınlanmaya başlar

James Patrick Caviezel Jr, kısaca Jim Caviezel, ABD'li aktör. 1998 yapımı İnce Kırmızı Hat filmindeki Çavuş Witt, 2004 yapımı Passion of the Christ filmindeki İsa ve 2011'de yayınlanmaya başlanan Person of Interest dizisindeki John Reese rolleriyle hatırlanmaktadır.

Joan Ann Olivier (d. 29 ekim 29), evlilik öncesi ismi Dame Joan Plowright olarak tanınır. İngiliz aktris ve Laurence Olivier'in eşi. Dame Asalet ünvanını 2004'ün Yeni Yıl onurlandırmasında aldı.

Resimler

Benim Adım David - I Am David izle

Benim Adım David - I Am David izle

Fragman Izle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, i am david konusu, digiturk 2015 filmleri, i am david izle, benim adım david izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.