TIKLA ARA

Beni Suçlu Bulun - Find Me Guilty

Büyük bir suç örgütünün 20 üyesi işledikleri suçlarla ilgili mahkemeye çıkartılır. Suçlulardan biri olan Jackie, kendi savunmasını üstlenmeye karar verir.


Beni Suçlu Bulun - Find Me Guilty filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Beni Suçlu Bulun - Find Me Guilty

Beni Suçlu Bulun - Find Me Guilty izle

İlk Gösterim tarihi: Beni Suçlu Bulun - Find Me Guilty filmini 25.3.2015 20:45 - 22:43 tarihinde Digiturk Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Beni Suçlu Bulun - Find Me Guilty

2007 - ABD, Almanya Dram, Komedi, Suç Beni Suçlu Bulun - Find Me Guilty filmin yönetmenliğini Kleber Mendonça Filho yaptığı Oyuncuların Vin Diesel, Peter Dinklage, Aleksa Palladino, Alex Rocco, Josh Pais'ten oluşmaktadır.

Büyük bir suç örgütünün 20 üyesi işledikleri suçlarla ilgili mahkemeye çıkartılır. Suçlulardan biri olan Jackie, kendi savunmasını üstlenmeye karar verir. 30 yıldır hapisde olan Jackie'ye aralarında en yakınlarının da olduğu örgüte bağlı olanlardan karşı tanıklık etmesi için karşılığında ceza indirimi uygulanacagını söyler.

Vin Diesel
astrolog psikiyatrist annesi ve üvey babası tarafından büyütülmüştür. Aktörlükle ilgili ilk deneyimini sekiz yaşındayken şans eseri yaşamıştır. O ve arkadaşları gizlice bir tiyatro binasına girip zarar verirken bir görevli onları durdurmuş ve her birine vereceği roller için 20 dolar teklif etmişti. Her gün okuldan sonra çalışmalara gittiler. Orada Vin'in tecrübesiz karyeri babası tarafından yönetilen New York'taki bir Broadway dışı tiyatroda gelişti.

Peter Dinklage
, Emmy ve Altın Küre ödüllü Amerikalı aktör. Game of Thrones dizisinde canlandırdığı Tyrion Lannister karakteriyle tüm dünyada tanınmıştır.1969 yılında Leonia, New Jersey'de müzik ögretmeni bir anne ve sigorta satıcısı bir babanın oğlu olarak dünyaya geldi. Mendham, New Jersey'de büyüdü. 1991 yılında Bennington College'den mezun oldu.1995'te sinemaya adım attı.

Resimler

Beni Suçlu Bulun - Find Me Guilty izle

Beni Suçlu Bulun - Find Me Guilty izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, find me guilty izle, digiturk 2015 filmleri, find me guilty konusu, beni suçlu bulun izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.