TIKLA ARA

Ben, Earl ve Ölen Kız - Me and Earl and the Dying Girl

Birçok sosyal ortamın içinde bulunmasına rağmen neredeyse hiçbir gerçek arkadaşı bulunmayan lise son sınıf öğrencisi Greg'in yakınındaki tek insan.


Ben, Earl ve Ölen Kız - Me and Earl and the Dying Girl filmini Salon 2 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ben, Earl ve Ölen Kız - Me and Earl and the Dying Girl

Ben, Earl ve Ölen Kız - Me and Earl and the Dying Girl izle

İlk Gösterim tarihi: Ben, Earl ve Ölen Kız - Me and Earl and the Dying Girl filmini 13:00 - 14:41 / 15 Mart 2016 Salı tarihinde Digiturk Salon 2 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ben, Earl ve Ölen Kız - Me and Earl and the Dying Girl

2015 - ABD Dram Ben, Earl ve Ölen Kız - Me and Earl and the Dying Girl filmin yönetmenliğini Alfonso Gomez-Rejon yaptığı Oyuncuların Thomas Mann, Olivia Cooke, RJ Cyler, Nick Offerman, Connie Britton'ten oluşmaktadır.

Birçok sosyal ortamın içinde bulunmasına rağmen neredeyse hiçbir gerçek arkadaşı bulunmayan lise son sınıf öğrencisi Greg'in yakınındaki tek insan, birlikte klasik filmlerin küçük çaplı parodilerini yaptığı Earl'dür. Bir gün, anne ve babasının da zorlamasıyla pek konuşmadığı Rachel ile arkadaşlık etmeye başlar. Rachel'a kısa süre önce lösemi teşhisi konmuştur. Çok fazla ortak noktaları yokmuş gibi görünen ikili, giderek daha çok vakit geçirmeye başlar. Rachel'ın kemoterapisi başlar, Greg ve Earl de Rachel için de bir film yapmaya karar verir.

Kate Mara
27 Şubat 1983 New York doğumludur. Bir çok filmde rol almasına rağmen istenen başarıyı yakalayamamıştır. Sadece Tetikçi filminde rolüyle göz önünde olmuştur.

Zachary Quinto
Yarı İtalyan, yarı İrlandalı Quinto, Pittsburgh, Pensilvanya'da doğdu. 1995 yılında Central Catholic Lisesi nden, 1999 yılında da Carnegie Mellon Universitesinden mezun oldu.Televizyona ilk çıkışı The Others adlı dizi ile oldu, ve daha sonra aralarında CSI, Touched By An Angel, Charmed, Six Feet Under, Lizzie McGuire ve Dragnet'in de olduğu birçok dizide rol aldı.

Christian Marie Bernardi
, bilinen adıyla Christian Serratos, Amerikalı aktris. Alaca-karanlık film serisindeki Angela rolüyle tanınmıştır. Pasadena, California doğumlu Serratos küçüklüğünden bu yana aktris olmak istemiştir. Profesyonel kariyerine Ford modeli olarak başlamış ve ilk uzun metraj filmi Mrs.Marshallda yer almıştır.

Resimler

Ben, Earl ve Ölen Kız - Me and Earl and the Dying Girl izle

Ben, Earl ve Ölen Kız - Me and Earl and the Dying Girl izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein box office 2, me and earl and the dying girl konusu, digiturk 2017 izle, me and earl and the dying girl izle, ben, earl ve ölen kız izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.