TIKLA ARA

Before The Winter Chill - Kış Gelmeden

Uzun zamandır kocasının hareketlerinden şüphelenen bir kadının aldatıldığını sanması üzerine bir takım araştırmalara başlaması hiç beklemediği şeyleri öğrenmesine neden olur.


Before The Winter Chill - Kış Gelmeden filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Before The Winter Chill - Kış Gelmeden

Before The Winter Chill - Kış Gelmeden izle

İlk Gösterim tarihi: Before The Winter Chill - Kış Gelmeden filmini 30.5.2015 21:30 - 23:08 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Before The Winter Chill - Kış Gelmeden

2013 - Fransa Dram Before The Winter Chill - Kış Gelmeden filmin yönetmenliğini Philippe Claudel yaptığı Oyuncuların Kristin Scott Thomas, Daniel Auteuil, Leïla Bekhti, Richard Berry, Jean-François Wolff'ten oluşmaktadır.

Uzun zamandır kocasının hareketlerinden şüphelenen bir kadının aldatıldığını sanması üzerine bir takım araştırmalara başlaması hiç beklemediği şeyleri öğrenmesine neden olur. Lucie, kocasının sakladığı son derece karanlık ve karmaşık bir sırrı öğrenir.

Kristin Scott Thomas
, 24 Mayıs 1960 doğumlu İngiliz oyuncu. Daha çok Fransız yapımı romantik-dram filmlerinde rol almıştır. Fransız aktör Pio Marmaï ile başrolü paşlaştığı 2010 yapımı dram filmi In your hands ise kariyerinde rol aldığı en başarılı yapımlardandır.

Leonor Varela
Şili 09 Aralık 1972 Babası Franscisco Varela Şilili bir biyolog, annesi Leonor Palma Fransız-Macar bir dansçıydı. Alejandra adında bir kız kardeşi ve adları Javier ve Gabriel olan iki erkek kardeşi vardır.

Resimler

Before The Winter Chill - Kış Gelmeden izle

Before The Winter Chill - Kış Gelmeden izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, kış gelmeden konusu, digiturk 2016 filmleri, kış gelmeden izle, before the winter chill izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.