TIKLA ARA

Başımıza Gelenler - Life as We Know It

Holly ve Eric, tek ortak noktalarının birbirlerine nefretleri ve vaftiz kızları Sophie'ye olan sevgileri olduğunu keşfederler.


Başımıza Gelenler - Life as We Know It filmini Digiturk Moviemax Comedy HDkanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Başımıza Gelenler - Life as We Know It

Başımıza Gelenler - Life as We Know It izle

İlk Gösterim tarihi: Başımıza Gelenler - Life as We Know It filmini 16.11.2015 08:00 - 09:51 tarihinde Digiturk Moviemax Comedy HDkanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Başımıza Gelenler - Life as We Know It

2010 - ABD, Dram, Komedi, Romantik Başımıza Gelenler - Life as We Know It filmin yönetmenliğini Greg Berlanti yaptığı Oyuncuların Josh Duhamel, Katherine Heigl, Josh Lucas, Christina Hendricks, Melissa McCarthy'ten oluşmaktadır.

Holly ve Eric, tek ortak noktalarının birbirlerine nefretleri ve vaftiz kızları Sophie'ye olan sevgileri olduğunu keşfederler. Ama, aniden Sophie'nin hayatta tek sahip olduğu ebeveynler olduklarında, farklılıklarını bir kenara bırakmak zorunda kalırlar.

Joshua David Duhamel
, ABD'li sinema ve televizyon oyuncusu, eski model. Transformers film serisindeki William Lennox rolüyle ün kazanmıştır.1972'de Minot, Kuzey Dakota'da doğan aktörün babası Larry reklamcı, annesi Bonnie L. Kemper ise masaj terapistiydi. Ashlee, Mckenzee ve Kassidy adında 3 kız kardeşi vardı. Liseden sonra dişçi olmak için Minot Üniversitesi'ne başladı, ancak okulu bitirmesine çok kısa süre kala okulu bıraktı.

Katherine Heigl
Emmy ödülü sahibi, Altın Küre'ye aday gösterilmiş oyuncu. Roswell, Grey's Anatomy dizilerindeki, Knocked Up ve 27 Dresses filmlerindeki rolleri ile tanınır.

Josh Lucas
Amerika doğulmu aktördür. Bir çok filmde rol almıştır ancak bu filmler içerisindeki Glory Road, A Beautiful Mind ve Poseidon filmlerdeki rolleriyle ismini bir adım ileriye taşımıştır.

Resimler

Başımıza Gelenler - Life as We Know It izle

Başımıza Gelenler - Life as We Know It izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax comedy hd, life as we know it izle, digiturk 2016 izle, life as we know it konusu, başımıza gelenler izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.