TIKLA ARA

Ayın Çalışanı - Employee of the Month

Keyifli bir romantik komedi ´Ayın çalışanı´yla çıkmak gibi bir alışkanlığı olan güzeller güzeli bir kızı tavlamak için yaşanan amansız mücadeleyi resmediyor bu romantik komedi.


Ayın Çalışanı - Employee of the Month filmini Digiturk Moviemax Comedy HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ayın Çalışanı - Employee of the Month

Ayın Çalışanı - Employee of the Month izle

İlk Gösterim tarihi:Ayın Çalışanı - Employee of the Month filmini 16.9.2014 15:20 - 16:51 Digiturk Moviemax Comedy HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Oceans Twelve

2004 - ABD Tür : Komedi türündeki Ayın Çalışanı - Employee of the Monthfilmin yönetmenliğini Mitch Rouse yaptığı Oyuncuların Matt Dillon , Christina Applegate , Steve Zahn , Dave Foley , Noel Gugliemi 'ten oluşmaktadır.

David Walsh hayatta isteyebileceği her şeye sahiptir: Bankacılık alanında başarılı bir kariyer, güzeller güzeli bir nişanlı, bol arkadaş.. Ona geride bıraktığı karanlık geçmişini anımsatan tek şey yüzündeki geçmeyen yanık izleridir.. Bir gün müdürünün odasına çağırıldığında David uzun zamandır beklediği terifiyi aldığına emindir. Bunun yerine, o ayki kotasının biraz altında kaldığı için işten çıkarılır.. Kendini çaresiz hisseden David ise eski dostlarından Jack'e başvurur. Jack, bütün zamanını uyuşturucu, suç ve striptiz kulüplerinin karanlık dünyasında geçirmektedir.. Bakalım kaybedecek hiçbir şeyi kalmamış olan David, hak ettiği terifiyi yakalayabilecek mi ?

Resimler

Ayın Çalışanı - Employee of the Month izle

 

Ayın Çalışanı - Employee of the Month izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax comedy hd, employee of the month izle, digiturk 2015 filmleri, employee of the month konusu, ayın çalışanı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.