TIKLA ARA

Aşkım - Cheri

1920'li yılların Paris'inde nüfuzlu kişilerle birlikte olarak hayatını kazanan Madame Peloux'un oğlu Cheri kendinden yaşça büyük bir kadınla birlikte olmaktadır.


Aşkım - Cheri filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Aşkım - Cheri

Aşkım - Cheri izle

İlk Gösterim tarihi: Aşkım - Cheri filmini 11:35 - 12:57 / 22 Ekim 2015 Perşembe tarihinde Digiturk Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Aşkım - Cheri

2009 - Fransa, Almanya, İngiltere, Dram, Romantik, Erotik Aşkım - Cheri filmin yönetmenliğini Stephen Frears yaptığı Oyuncuların Michelle Pfeiffer, Kathy Bates, Toby Kebbell, Felicity Jones, Rupert Friend'ten oluşmaktadır.

1920′li yılların Paris'inde nüfuzlu kişilerle birlikte olarak hayatını kazanan Madame Peloux'un oğlu Cheri kendinden yaşça büyük bir kadınla birlikte olmaktadır. Madam'ın meslektaşı olan Lea de Lonval, Cheri'ye aşkı ve onun nasıl ifade edileceğini göstermektedir.

Michelle Marie Pfeiffer
, ABD'li oyuncu. Film kariyerinin başlangıcını 1980 yılında rol aldığı The Hollywood Knights 'la yaptı. Ama ilk defa Scarface (1983) filmindeki performansıyla önemli dikkatleri üzerine çekti. Pfeiffer Dangerous Liaisons filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Akademi Ödülü'ne ve The Fabulous Baker Boys (1989) ve Love Field (1992) filmleriyle En İyi Kadın Oyuncu Akademi Ödülü'ne aday gösterildi. Ticari açıdan büyük başarı yakalayan filmleri ise Batman Returns (1992), What Lies Beneath (2000), ve Hairspray (2007) 'dir.

Kathy Bates
Tiyatro eğitimi gören ve beyazperdeye geçmeden önce tiyatro sahnesindeki başarılarıyla dikkat çeken Kathy Bates1990 yılında Misery'deki performansıyla en iyi kadın oyuncu Oscar ödülün kazandı. Kendi kuşağındaki sanatçılar gibi doğal oyunculuk tarzını tercih eden Bates, sıradan bir ev kadınından çılgın tiplemelere adar geniş bir yelpazede seçtiği rollerdeki başarısıyla öne çıkıyor.

Rupert Friend
, İngiliz erkek film oyuncusu. En bilinen rolleri Aşk ve Gurur'daki Mr. Wickham, Çizgili Pijamalı Çocuk'taki Teğmen Kotler ve Genç Victoria'daki Prens Albert rolleridir.

Resimler

Aşkım - Cheri izle

Aşkım - Cheri izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, cheri konusu, digiturk 2016 izle, cheri izle, aşkım izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.