TIKLA ARA

Arlen Faber - The Answer Man

Kendi haline kitaplar yazan bir yazarın en son yazdığı kitap ile bir andan ünlenen Arien Faber bu ünü kabul etmek istemez ve kendini gizli tutar.


Arlen Faber - The Answer Man filmini Digiturk Moviemax Comedy HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Arlen Faber - The Answer Man

Arlen Faber - The Answer Man izle

İlk Gösterim tarihi: Arlen Faber - The Answer Man filmini 12.2.2015 18:46 - 20:37 tarihinde Digiturk Moviemax Comedy HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Arlen Faber - The Answer Man

2009 - ABD Komedi, Romantik Arlen Faber - The Answer Man filmin yönetmenliğini John Hindman yaptığı Oyuncuların Kat Dennings, Lauren Graham, Jeff Daniels, Olivia Thirlby, Tony Hale'ten oluşmaktadır.

Kendi haline kitaplar yazan bir yazarın en son yazdığı kitap ile bir andan ünlenen Arien Faber bu ünü kabul etmek istemez ve kendini gizli tutar. Anlamını yitirmiş bir çağın yanıtlarını bildiğini iddia eden münzevî yazarın hayatına anlam arayan kişiler girince, bazı gerçekler ortaya çıkar. The Answer Man'de Jeff Daniels (Arlen Faber) ve Lauren Graham (Elizabeth) rol alıyor.

Kat Dennings Amerikalı aktirist. HBO kanalında yayınlanan Sex and the City dizisinde yer aldıktan sonra, The 40-Year-Old Virgin, Big Momma's House 2, Charlie Bartlett, Raise Your Voice, The House Bunny, Defendor, Nick and Norah's Infinite Playlist, ve Thor filmlerinde yer aldı. Aynı zamanda CBS kanallarında yayınlanan 2 Broke Girls dizisinde başrolü paylaşmaktadır.

Lauren Helen Graham 16 Mart 1967'de Honolulu, Hawaii'de doğdu. Annesiyle babası boşandığında henüz 5 yaşındaydı. Annesi müzik kariyeri için Avrupa'ya yola çıktığında babasıyla birlikte Fairfax, Virginia da yaşamaya başladı. 1981'de babası, üvey annesi Karen Graham ile evlendi. Lauren her zaman atları çok sevdi ve bir jokey olmayı istedi ama bu iş için fazla uzundu. Daha sonra oyunculuğu keşfetti.

Olivia J. Thirlby
, Amerikalı aktris. Leah, 2007 yapımı Oscar ödüllü film Juno'daki Leah rolüyle tanınmıştır.1986'da New York'ta doğup burada büyüyen Thirlby, normal lisenin yanı sıra çeşitli oyunculuk kamplarında da eğitim aldı. 2006'da oynadığı United 93 filmiyle sinemaya adım attı. Juno'nun ardından No Strings Attached, The Darkest Hour ve Yargıç Dredd gibi filmlerde oynadı.

Resimler

Arlen Faber - The Answer Man izle

Arlen Faber - The Answer Man izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax comedy hd, the answer man konusu, digiturk 2015 filmleri, the answer man izle, arlen faber izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.