TIKLA ARA

Arınma Gecesi: Anarşi - The Purge: Anarchy

Etkili bir korku filmi arınma gecesi'nde güvenli olmayan ortamlarda kalakalan bir grup insan beraber hareket etmeye karar vermek zorunda kalır.


Arınma Gecesi: Anarşi - The Purge: Anarchy filmini 6.1.2015 15:25 - 17:04 Digiturk Salon1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Arınma Gecesi: Anarşi - The Purge: Anarchy

Arınma Gecesi: Anarşi - The Purge: Anarchy izle

İlk Gösterim tarihi: Arınma Gecesi: Anarşi - The Purge: Anarchy filmini Digiturk Salon1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Arınma Gecesi: Anarşi - The Purge: Anarchy

2014 - ABD Gerilim , Korku Arınma Gecesi: Anarşi - The Purge: Anarchy filmin yönetmenligini James DeMonaco yaptigi Oyuncularin Frank Grillo, Kiele Sanchez, Zach Gilford, Carlos Gallardo, Carmen Ejogo'ten olusmaktadir.

Bir geceliğine her türlü şiddetin serbest olduğu Arınma gününde, 5 insanın yolu Los Angeles sokaklarında kesişir. Saldırganlar evlerini kullanılmaz hale getirdiği için sokakta kalan bir anne ve kızı, oğlunu öldüren adamdan intikam almak için sokağa çıkmış bir polis memuru ve arabaları bozulduğu için evlerine yürümek zorunda kalan bir çift. Bu insanlar, kendilerini bekleyen tehlikelerle yüzleşmek ve canlarını kurtarmak için birlikte mücadele etmek zorundadırlar.

Frank Grillo Daha çok Prison Break dizisinin birinci sezonunda canlandırdığı Nick Savrinn karakteriyle tanınmaktadır. Ayrıca başka televizyon yapımları ve filmlerde de rol almıştır, Blind Justice bunlardan birisidir. Grillo kendisi gibi oyuncu olan Wendy Moniz ile evlidir.

Kiele Sanchez Amerikalı aktris. Lost dizisinin üçüncü sezon bölümlerinde yer alması ile tanındı. Porto Riko ve Fransız kökenlidir.Kiele Sanchez Doğum tarihi 13 Kasım, 1977 Doğum yeri Chicago, Illinois, ABD Boyu 1.57 cm Önemli rolleri Lost dizisinde

Resimler

Arınma Gecesi: Anarşi - The Purge: Anarchy izle

Arınma Gecesi: Anarşi - The Purge: Anarchy izle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 izle, the purge: anarchy izle, digiturk 2015 filmleri, the purge anarchy konusu, arınma gecesi anarşi izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.