TIKLA ARA

Aramızda Casus Var - Burn After Reading

Her bir kahramanın kendilerini beklenmedik durumlar içinde buldukları bu hikâye, giderek içinden çıkılmaz bir batağa doğru sürüklenmenin de kapılarını açıyor.


Aramızda Casus Var - Burn After Reading filmini Digiturk Moviemax Comedy HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Aramızda Casus Var - Burn After Reading

Aramızda Casus Var - Burn After Reading izle

İlk Gösterim tarihi: Aramızda Casus Var - Burn After Reading filmini 17.4.2014 18:50 - 20:34 Digiturk  Moviemax Comedy HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Aramızda Casus Var - Burn After Reading

2008 - Fransa , İngiltere , ABD Tür : Dram , Komedi , Suç türündeki Aramızda Casus Var - Burn After Reading filmin yönetmenliğini Joel Coen, Ethan Coen yaptığı Oyuncuların Brad Pitt , John Malkovich , Tilda Swinton , J.K. Simmons , Frances McDormand'ten oluşmaktadır.

Alkolik olduğu gerekçesiyle CIA'deki işinden kovulan emekli ajan Ozzie Cox, intikam almak için bildiği gizli bilgileri bir cd.ye kaydeder. Cox'un boşanmanın eşiğinde olduğu eşi Katie, cd.yi çalar ve gittiği spor salonunda unutur. Salonda çalıştırıcı olan Chad ve aynı yerde yönetici olarak çalışan Linda, Chad'in tesadüfen bulduğu cd ile Cox'a şantaj yapmaya başlarlar. İşin içine bir de Katie'nin birlikte olduğu federal ajan Harry girince olaylar daha karmaşık bir hâl alır.

William Bradley Pitt, bilinen adıyla Brad Pitt, Amerikalı aktör. 1990'lı yılların ortasından itibaren Hollywood'un en iyi aktörleri arasında gösterilen Pitt, birçok başarılı filmde başrolde oynadı.18 Aralık 1963'de Amerika Birleşik Devletleri'nin Missouri eyaletindeki Springfield'da üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olarak dünyaya geldi. Pitt ailesi köken olarak İngilizdir. Missouri Üniversitesi'nin Gazetecilik bölümünden mezun olmasına kısa süre kala, uzun süredir aklında olan aktörlük kariyerini başlatmak için ailesine Pasadena'daki bir Güzel Sanatlar Akademisi'ne devam edeceğini söyleyerek Hollywood'a gitti. Bir süre çeşitli tanıtımlarda tavuk kostümü giyip, limuzin şoförlüğü gibi işler yaptıktan sonra Dallas ve Another World gibi dizilerde küçük roller kapmayı başardı.

John Malkovich
9 Aralık 1953'de Illinois'de doğan John Malkovich entelektüel bir ailede yetişti ve lisede atletizm ile ilgilendi. Daha sonra Eastern Illinois Üniversitesi'ne katıldı ve arkadaşı Gary Sinise ile Şikago'da Steppenwolf Tiyatrosunun kuruluşuna yardım etti. Yedi yıl sonra Sam Shepard'ın 'True West' oyunuyla Obie ödülü kazandı. Daha sonra Dustin Hoffman'la Arthur Miller'ın 'Death of a Salesman' oyununu canlandırdı. Aynı eserin televizyon uyarlamasındaki performansıyla Emmy ödülü kazandı. 'Places in the Heart' filminde bir körü canlandırdı ve Akademi Ödülüne aday gösterildi. Aynı yıl 'The Killing Fields'de başrol oynadı ve asıl büyük çıkışını 'Dangerous Liaisons' filmindeki Vicomte de Valmont karakteriyle yaptı. Clint Eastwood'un 'In the Line of Fire'ında cani bir suikastçi, Joseph Conrad'ın 'Heart of Darkness' romanının televizyon uyarlamasında ise modern dünyadan vahşi doğasına kaçan albay Kurtz karakterlerini canlandırdı. 'The Portrait of a Lady', 'Mary Reilly' gibi seçkin filmlerde ve kendisini canlandırdığı Spike Jonze filmi 'Being John Malkovich'deki performanslarıyla sinema dünyasının en büyük oyuncularından birisi olduğunu kanıtlayan Malkovich, tüm karakterlere yüklediği soğuk ve itici havasıyla tanınır.

Katherine Mathilda Swinton (d. 5 Kasım 1960), En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Akademi Ödülü sahibi, 2 kez Altın Küre'ye aday gösterilmiş, İngiliz oyuncu.1992 yılında Virginia Woolf'un Orlando isimli kitabından uyarlanan aynı isimli filmde Orlando'yu canlandırmıştır.

Frances McDormand Akademi Ödüllü Amerikan sinema, tiyatro ve televizyon oyuncusu. Üç kez En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Oscar'a aday oldu. 1996 yılında Coen Kardeşlerin Fargo filminde canlandırdığı hamile polis memuru Marge Gunderson rolüyle En İyi Kadın Oyuncu Oscar ödülünü kazandı.

Resimler

Aramızda Casus Var - Burn After Reading izle

 

Aramızda Casus Var - Burn After Reading izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax comedy hd, burn after reading izle, digiturk 2015 filmleri, burn after reading konusu, aramızda casus var izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.