TIKLA ARA

Antman - ANT-MAN

Biyokimyacı Dr. Hank Pym yaptığı son deneylerde, maddelerin boyutlarını değiştirmeyi keşfeder. Bu keşfi ilk önce üzerinde test eder ve yarattığı araçlarla birlikte böceklerle iletişime geçmeyi başarır.


Antman - ANT-MAN filmini Digiturk Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Antman - ANT-MAN

Antman - ANT-MAN izle

İlk Gösterim tarihi: Antman - ANT-MAN filmini 08:00 - 09:52 / 18 Ocak 2016 Pazartesi tarihinde Digiturk Salon 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Antman - ANT-MAN

2015 - ABD, Bilim Kurgu, Aksiyon Antman - ANT-MAN filmin yönetmenliğini Peyton Reed yaptığı Oyuncuların Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Hayley Atwell, Judy Greer'ten oluşmaktadır.

Biyokimyacı Dr. Hank Pym (Michael Douglas) yaptığı son deneylerde, maddelerin boyutlarını değiştirmeyi keşfeder. Bu keşfi ilk önce üzerinde test eder ve yarattığı araçlarla birlikte böceklerle iletişime geçmeyi başarır. Yarattığı özel kıyafeti giyerek kötü güçlere karşı mücadele etmesi için Scott Lang'i (Paul Rudd) seçer, bu kıyafetin olağanüstü güçlerini kullanarak dünyayı kurtarmaya girişirler.

Paul Rudd
küçük yaşlarda, babasının havayolu işinde olmasından dolayı ülkenin dört bir yanını dolaştı. Kansas'ta bulanan Shawnee Misson Batı Lisesinde okudu ve oradan Kansas Üniversitesine geçerek, hukuk okumaya başladı. O sırada aldığı tiyatro eğitimleriyle birlikte Los Angeles'ta bulunan Amerikan Akademisi'nin Drama Sanat bölümünden mezun olmayı başardı. Daha sonra İngiltere'de Oxford Üniversitesi İngiliz Tiyatrosu Akademisi'nde Michael Kahn gözetiminde üç aylık yoğun bir programa katıldı

Nicole Evangeline Lilly
, 3 ağustos 1979'da ev ekonomisi öğretmeni bir baba ile güzellik uzmanı bir annenin iki kızından ilki olarak Alberta, Kanada'nın Fort Saskatchewan kasabasında dünyaya geldi. Koyu hristiyan inanca sahip olan ailesinin o küçükken televizyonları yoktu.14 yaşına kadar çeşitli çocuk projelerinde gönüllü olarak çalışan Lilly, British Columbia Üniversitesi'nde uluslar arası ilişkiler bölümünde okurken bir dünya kalkınması ve insan hakları komitesi kurdu ve yürüttü.

Michael Douglas
25 Eylül 1944'de New Jersey'de dünyaya gözlerini açtığında Michael Kirk Douglas, ileride oyuncu olmak isteyen birisi için çok şanslı sayılırdı.Babası sinemada ikon olma yolunda ilerleyen Kirk Douglas, annesi İngiliz oyuncu Diana Dill'di.8 yaşına kadar annesi ve üvey babası ile Connecticut'ta yaşamış olmasına karşın ileriki yıllarda askeri okula başlayınca tatillerini babasının yanında geçiriyordu.Babasıyla geçirdiği bu vakitler sırasında genç Douglas ilk kez film dünyasıyla tanıştı.

Hayley Atwell
2005'te The Guildhall School'un müzik ve drama bölümünü bitiren oyuncu, Birkaç televizyon işinin ardından Allen'dan teklif aldı. Cassandra'nın Rüyası'nda Colin Farrell, Ewan McGregor gibi isimlerle kamera karşısına geçen Atwell, 'Film dünyasına böyle bir film, yönetmen ve oyuncularla birlikte girmek benim için büyük bir şans' diyor. Allen da 'Hayley çok güzel biri, onu keşfeden kişi olarak anılmaktan büyük mutluluk duyacağım' diye konuşuyor.

Resimler

Antman - ANT-MAN izle

Antman - ANT-MAN izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1, ant-man izle, digiturk 2016 izle, ant-man konusu, antman izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.