TIKLA ARA

Annabelle

John Form, gebe karısı Mia'ya güzel bir hediye alır; Gelinlik giymiş, ahşap dan yapılmış bir bebektir bu. Ancak, Mia'nın Annabelle için duyduğu sevinç fazla uzun sürmeyecektir.


Annabelle  filmini Digiturk Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Annabelle

Yıldızlararası - Interstellar izle

İlk Gösterim tarihi: Annabelle  filmini 04.3.2015 19:10 - 20:35 tarihinde Digiturk Salon 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Annabelle

2014 - ABD Gerilim, Korku Annabelle  filmin yönetmenliğini John R. Leonetti yaptığı Oyuncuların Alfre Woodard, Annabelle Wallis, Brian Howe, Ward Horton, Kerry O'Malley'ten oluşmaktadır.

John Form, gebe karısı Mia'ya güzel bir hediye alır; Gelinlik giymiş, ahşap dan yapılmış bir bebektir bu. Ancak, Mia'nın Annabelle için duyduğu sevinç fazla uzun sürmeyecektir. Evleri şeytanların istilasına uğrar, Bu şeytani gizli güçlerin geride bıraktığı sadece kan ve vahşet değil, aynı zamanda oyuncağın içinde bulunan bir lanetdir.

Alfre Woodard
4 Emmy, 3 SAG, 1 Golden Globe ödüllü sanatçı 1952'de Afrika kökenli bir ailenin kızı olarak Oklahoma'da dünyaya geldi. Boston üniversitesinde Drama okuyan Alfre Woodard eşi ve 2 çocuğu ile birlikte California'da yaşamakta.

Resimler

Yıldızlararası - Interstellar izle

Yıldızlararası - Interstellar izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon izle, annabelle konusu, digiturk 2015 filmleri, annabelle oyunculari, annabelle izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.