TIKLA ARA

An Meselesi - In a Rush

Boşanmış, orta yaşlı bir yazar olan Paul, gençliğin getirdiği dertlerden muzdarip kızıyla uğraşmaktadır. Ada ise artık hayatını hale yola koyduğunu düşünen ve üstelik bundan çok memnun olarak bir kadındır.


An Meselesi - In a Rush filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

An Meselesi - In a Rush

An Meselesi - In a Rush izle

İlk Gösterim tarihi: An Meselesi - In a Rush filmini  Digiturk 12 Cumartesi 2014 23:30 Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

An Meselesi - In a Rush

2012 - Fransa Tür : Komedi türündeki An Meselesi - In a Rush filmin yönetmenliğini Louis-Do de Lencquesaing yaptığı Oyuncuların Valentina Cervi , André Marcon , Louis-Do de Lencquesaing , Marthe Keller , Alice De Lencquesaing'ten oluşmaktadır.

Boşanmış, orta yaşlı bir yazar olan Paul, gençliğin getirdiği dertlerden muzdarip kızıyla uğraşmaktadır. Ada ise artık hayatını hale yola koyduğunu düşünen ve üstelik bundan çok memnun olarak bir kadındır. Sürdürdüğü ilişkinin isteği gibi gittiğini düşünmektedir. Paul'ün yolu bir gün beklemedik bir şekilde Ada'ya kesişir. Her şey Ada'nın bebek bakıcısı olarak Paul'ün kızını işe almasıyla başlamıştır.

Resimler

An Meselesi - In a Rush izle

 

An Meselesi - In a Rush izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, an meselesi konusu, digiturk 2015 filmleri, an meselesi izle, in a rush izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.