TIKLA ARA

Alçak Adam - Shallow Hal

Güzel kadınlardan yüz bulamayan ve düzenli bir ilişkisi olmayan başrol oyuncusu bir gün büyüçü olan Anthony Robbins adlı adam ile asansörde kalır. Burada Anthony, Hal'i hipnotize ederek kadınların sadece iç güzelliklerini görmesini sağlar.


Alçak Adam - Shallow Hal filmini Digiturk Moviemax Comedy HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Alçak Adam - Shallow Hal

Alçak Adam - Shallow Hal izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Alçak Adam - Shallow Hal filmini tarihinde Digiturk Moviemax Comedy HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Alçak Adam - Shallow Hal

2001 - Almanya, ABD Dram, Fantastik, Komedi Alçak Adam - Shallow Hal filmin yönetmenliğini Bobby Farrelly, Peter Farrelly yaptığı Oyuncuların Gwyneth Paltrow, Jack Black, Susan Ward, Jason Alexander, Bruce McGill'ten oluşmaktadır.

Güzel kadınlardan yüz bulamayan ve düzenli bir ilişkisi olmayan başrol oyuncusu bir gün büyüçü olan Anthony Robbins adlı adam ile asansörde kalır. Burada Anthony, Hal'i hipnotize ederek kadınların sadece iç güzelliklerini görmesini sağlar. Böylece Hal, aslında son derece şişman bir kadın olan Rosemary'nin iç güzelliğini gördüğü için onu son derece çekici biri olarak görmeye başlar.

Gwyneth Kate Paltrow
, Amerikalı Oscar ödüllü oyuncu.
Los Angeles, Kaliforniya'da dünyaya geldi. Yapımcı - yönetmen Bruce Paltrow ve oyuncu Blythe Danner'in kızı olan Gwyneth Paltrow kendisi gibi oyuncu olan Katherine Moennig'in kuzenidir.New York'taki Spence School'un ardından bir dönem University of California at Santa Barbara'ya devam etti, ardından okulu bıraktı.

Thomas Jacob
, bilinen adıyla Jack Black ABD'li sinema oyuncusu, müzisyen ve komedyen. King Kong, School of Rock, Nacho Libre, Tropic Thunder gibi birçok filmde rol almıştır.1969 yılında Santa Monica, California'da dünyaya gelmiştir. Kendi kurduğu Tenacious D adlı rock grubunun üyesidir. Özellikle komedi filmlerindeki başarısıyla kendine bir yer edinmiştir.

Susan Ward
(15 Nisan 1976 doğumlu) ABD'li oyuncu ve model.Ward Monroe, Louisiana doğumlu olmasıdır. O katıldığı özel, Monroe, LA Hıristiyan ilkokul. O kısaca, okuldan ve New York'a bunu hareketli, elini daha sonra birkaç yıl oyunculuk olarak denemek için karar Kuzeydoğu Louisiana Üniversitesi O 13 yaşında modellik yapmaya başladı katıldı.

Bruce Travis McGill
, Amerikalı aktör. Birçok film ve televizyon projesinde yer almıştır. Bilindiği en iyi rolü bir döneme damgasını buran MacGyver dizisindeki Jack Dalton karakteri ve National Lampoon's Animal House filmindekii Daniel Simpson "D-Day" Day rolüdür.

Resimler

Alçak Adam - Shallow Hal izle

Alçak Adam - Shallow Hal izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax comedy hd, shallow hal konusu, digiturk 2016 filmleri, shallow hal izle, alçak adam izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.