TIKLA ARA

Akrebin Aşkı - Scorpion in Love

Julián, kavga ve gurultuye alışkın bir adamdır ve Solis isimli bir lider tarafından yönetilir. Julián'ın tek istediği para kazanıp hep hayel etiğin mutlu bir yuva kurmakdır. bulabilmektir.


Akrebin Aşkı - Scorpion in Love filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Akrebin Aşkı - Scorpion in Love

Akrebin Aşkı - Scorpion in Love izle

Ilk Gösterim tarihi: Akrebin Aşkı - Scorpion in Love filmini 13.2.2015 11:35 - 13:09 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Akrebin Aşkı - Scorpion in Love

2013 - İspanya Dram, Gerilim, Romantik Akrebin Aşkı - Scorpion in Love filmin yönetmenliğini Santiago Zannou yaptığı Oyuncuların Javier Bardem, Carlos Bardem, Álex González, Miguel Ángel Silvestre, Juan Carlos Vellido'ten oluşmaktadır.

Julián, kavga ve gurultuye alışkın bir adamdır ve Solis isimli bir lider tarafından yönetilir. Julián'ın tek istediği para kazanıp hep hayel etiğin mutlu bir yuva kurmakdır. bulabilmektir. Julián civardaki bir spor salonunda Carlomonte isimli bir eğitmenden boks dersleri almaya başlar. İçindeki öfkeyi bu şekillerde dışarı vurmaya çalışan genç adamın dönüşümü Alyssa isimli bir genç kızla tanışmasıyla olur.

Javier Ángel Encinas Bardem (d. 1 Mart 1969) İspanyol sinema oyuncusu. 2000 yılında Before Night Falls filmiyle En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar'a aday gösterilmiştir. 2000'de Before Night Falls, 2004'de İçimdeki Deniz filmleriyle En İyi Erkek Oyuncu - Drama dalında Altın Küre'ye aday gösterilen oyuncu No Country for Old Men filmiyle Oscar ödülü almıştır.

Carlos Bardem (d. 1963, Madrid, İspanya) İspanyol aktör ve Pilar Bardem ve Monica ve Javier Bardem (kardeşi en iyi 2008 film Old Men No Country For bilinir).Carlos Bardem Erkek için "(erkek kategorisi) bölgesi için 2008 İspanyol Aktörler Birliği'nin" Newcomer Ödülü kazandı.

Alejo Martín Sauras 29 Haziran 1979'da Palma de Mallorca, Mallorca İspanya'da dünyaya gelmiştir.İspanyol aktör daha çok Los Serrano'daki Raúl Martinez rolüyle tanınır.Sauras Palma de Mallorca'da doğmuştur ama çocukluğunu Madrid'de geçirmiştir.Sauras Airplane-Electronic de okumaktaydı ama çok başarılı bir öğrenci olamadığı için okulu bırakıp oyunculuk yolundan gitti.Oyunculuk çalışmaları süresince Japonca çalıştı ve sonra iki tiyatroda rol aldı.Sauras Televizyon dizilerinde küçük roller almaya başladı.

Resimler

Akrebin Aşkı - Scorpion in Love izle

Akrebin Aşkı - Scorpion in Love izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, scorpion in love konusu, digiturk 2015 filmleri, scorpion in love izle, akrebin aşkı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.