TIKLA ARA

Adalet - The Equalizer

Yapılan bütün uğraşlar Adalet yerini bulsun diyedir. Genç bir kız ve yaşadığı adaletsiz hayatı anlatan film oldukça başarılıdır.


Adalet - The Equalizer filmini 28.1.2015 08:00 - 10:07 Digiturk Salon1 kanalindan yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Adalet - The Equalizer

Adalet - The Equalizer izle

Ilk Gösterim tarihi: Adalet - The Equalizer filmini Digiturk Salon1 kanalinda yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Adalet - The Equalizer

2014 - ABD Aksiyon, Dram, Gerilim Adalet - The Equalizer filmin yönetmenligini Antoine Fuqua yaptigi Oyuncularin Denzel Washington, Chloë Grace Moretz, Haley Bennett, Bill Pullman, Marton Csokas'ten olusmaktadir.

Robert McCall eski bir Black Ops askeridir. Sahte bir ölüm hazırlayarak Boston'da yaşamaya başlayan Robert McCall, emeklilik zamanlarının keyfini çıkartırken, Teri isminde bir kızı kurtarması gerekmektedir. Kurtarması gerektiği kız yüzünden Rus mafyasıyla birlikte karşı karşıya gelecektir.

Bill Pullman New York'un Hornell semtinde yedi çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak dünyaya gelen Pullman, küçükken utangaç, ürkek ve sosyal olarak kabiliyetsiz bir insan olduğunu belirtiyor. Okuldan mezun olduktan sonra Teknik Enstitü'de yapı mühendisliği okumaya karar veren aktör, okuldaki drama hocasının teşvikiyle oyunculuğa yöneldi. Böylelikle Oneonta'daki New York Devlet Üniversitesi'ne transfer oldu. Buradaki tiyatro eğitimini tamamladıktan sonra Massachusetts Üniversitesi'nde yönetmenlik eğitimi alan Pullman, daha sonra Montana Devlet Üniversitesi'nde hocalık yapmaya başladı.

Denzel Washington
28 Aralık 1954'te rahip bir babanın ve güzellik uzmanı bir annenin ortanca çocugu olarak New York'ta dünyaya geldi. Liseyi bitirdikten sonra Fordham Üniversitesi'nin Gazetecilik Bölümü'ne devam etti. İlk aktörlük deneyimlerini okul sıralarında rol aldığı öğrenci dramlarında edindi. Mezun olduktan sonra San Francisco'ya taşındı. Amerikan Tiyatro Konservatuari'na kaydını yaptırdı. Fakat bir yil sonra aktör olarak is aramak amaciyla konservatuar öğrenimini yarıda bıraktı. Oyunculuk yeteneği vardı. Ama o yeteneğine cinsel çekiciliğini de katarak televizyon dizilerinde küçük roller kapmayı başardı.

Moretz Atlanta
, Georgia'da doğdu. Hollywood'ta ilk kez Guardian dizisinin iki bölümünde seyirci önüne çıktı, ilk filmi ise Molly rolünde oynadığı Heart of Beholder oldu. 2005 yılında Amityville Horror filmiyle daha fazla tanındı. Chelsea Lutz performansı beğeni topladı ve Yılın En İyi Genç Sanatçısı Ödülü'ne aday gösterildi.

Resimler

Adalet - The Equalizer izle

Adalet - The Equalizer izle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 izle, the equalizer izle, digiturk 2015 filmleri, the equalizer konusu, adalet izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.