TIKLA ARA

Acil Teslimat - Premium Rush

Hız yapan otomobillerin arasından sıyrılmak, çıldırmış taksiler, açık kapılar ve sekiz milyon huysuz yaya New York'un en atik ve en iyi bisikletli kuryesi Wilee'nin (Joseph Gordon-Levitt) güçlük iş ortamındaki unsurlardır.


Acil Teslimat - Premium Rush filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Acil Teslimat - Premium Rush

Acil Teslimat - Premium Rush izle

İlk Gösterim tarihi: Acil Teslimat - Premium Rush filmini 29.3.2014 22:55 - 00:22 Digiturk  Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Acil Teslimat - Premium Rush

2012 - ABD Tür : Aksiyon , Gerilim türündeki Acil Teslimat - Premium Rush filmin yönetmenliğini David Koepp yaptığı Oyuncuların Joseph Gordon-Levitt , Jamie Chung , Michael Shannon , Dania Ramirez , Aasif Mandvi 'ten oluşmaktadır.

Hız yapan otomobillerin arasından sıyrılmak, çıldırmış taksiler, açık kapılar ve sekiz milyon huysuz yaya New York'un en atik ve en iyi bisikletli kuryesi Wilee'nin (Joseph Gordon-Levitt) güçlük iş ortamındaki unsurlardır. Fixie sürmek kolay bir iş değildir. Frensiz, süper hafif ve tek vitesli olan bisikletin sürücüleri de ya çok yetenekli bisikletçiler ya da trafiğe her çıkışlarında hayatlarını riske atan hafif intihara meyilli tiplerdir. Ancak hayatını her zaman sınırlarda yaşamaya alışık olan bir adam rutin bir teslimat Manhattan sokaklarında yaşanan hayat memat kovalamacasına dönüşünce alışık olduğundan daha tehlikeli bir durumla karşı karşıya kalır. Wilee günün son zarfını teslim etmek için eline aldığında, paketin farklı olduğunu fark eder. Bu kez, biri gerçekten de Wilee'ye öldürmeye çalışıyordur.

Gordon-Levitt, Los Angeles, Kaliforniya'da doğmuş ve Sherman Oaks büyüdü. Yahudi büyüdü. Amerika Birleşik Devletleri Kongresi için California 1970'lerde için koştu Babası, Dennis Levitt, bir kez Pacifica Radyo istasyonu, KPFK-FM için haber yönetmeni. Annesi Jane Gordon yönetmen Michael Gordon (kızı), Barış ve Özgürlük Partisi. Süre o KPFK için program rehberi-FM editörü olarak çalışıyordu O Dennis Levitt araya geldi. Gordon-Levitt 1974 doğumlu eski bir kardeşi Dan vardır.

Jamie Jilynn Chung, Amerikalı aktris. MTV kanalının gerçek şovlarında ünlenen Jamie Chung, en çok The Real World: San Diego ve Real World/Road Rules Challenge: The Inferno 2 yarışmalarıyla tanınmıştır.Bu programlardan sonra film sektörüne giriş yapan Chung, Premium Rush, Sorority Row, Felekten Bir Gece 2, Princess Protection Program ve Sucker Punch filmleriyle isminden söz ettirmiştir. Bu filmlerle birlikte ABC Aile kanalının mini dizilerinden olan Samurai Girl dizisinde başrolde yer almıştır. 2013 yılında ABC televizyonun Once Upon a Time dizisinde Mulan karakterini canlandırmaktadır.

Michael Shannon
Amerikalı aktör ve müzisyen. Revolutionary Road filmindeki performansıyla birlikte En İyi Yardımcı Erkek Oscar Ödülüne laik görülmüştür. 2010 yılında HBO'da yayınlanan Broadwalk Empire dizisinde yer almıştır. 2011 yılında çekilen Take Shelter filmindeki performansıyla birlikte Saturn Ödül töreninde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştır

Dania Ramirez 8 Kasım 1979 doğumlu Dominik TV ve film aktrisidir.The Sopranos ve Heroes'taki rolleriyle bilinir.Aynı zamanda Jay-Z'nin "Streets is Watching" ,LL Cool J'nin "Hush" , Santana'nın "İnto the Night" ve tekrar Santana ve Sean Paul'un şarkısı olan "Cry Baby Cry" ve son olarak Wisin y Yandel'sin "Dime Que Te Paso" adlı video kliplerde oynamıştır.

Resimler

Acil Teslimat - Premium Rush izle

 

Acil Teslimat - Premium Rush izle

 

 Fragman İzle






Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, premium rush konusu, digiturk 2014 filmleri, premium rush izle, acil teslimat izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.