TIKLA ARA

25. Saat - 25th Hour

Hapse girmeden önceki son 24 saatini ´karar verme´ çabasıyla geçiren bir adamın hikayesi.


25. Saat - 25th Hour filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

25. Saat - 25th Hour

25. Saat - 25th Hour izle

İlk Gösterim tarihi: 25. Saat - 25th Hour filmini 6.4.2014 18:55 - 21:02 Digiturk  Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

25. Saat - 25th Hour

2002 - ABD Tür : Dram , Suç türündeki 25. Saat - 25th Hour filmin yönetmenliğini Spike Lee yaptığı Oyuncuların Edward Norton , Rosario Dawson , Anna Paquin , Barry Pepper , Philip Seymour Hoffman 'ten oluşmaktadır.

Montgomery Brogan (Edward Norton), uzun yıllar uyuşturucu satıcısı olarak hayatını devam ettirmiş ve her şeye sahipken, günün birinde polisin ani baskını sonucunda evinde yüklü miktarda uyuşturucu ile yakalanır ve 7 yıl hapise mahküm edilir.. Hapise girmeden önceki 24 saatini, en yakın dostları ve sevgilisiyle geçirmek istemektedir. Ama aklında bir çok soru işareti bulunmaktadır, kendisini ihbar eden kimdi? Hapiste ki ilk günü nasıl geçecek? Başına neler gelecek? Korku ve nefretin birbirine karıştığı son gün ve beklenmedik olaylar...

Edward Norton ABD'li sinema oyuncusu.Norton Boston, Massachusetts'de doğdu ve Columbia'da (Maryland) büyüdü. 1991 yılında, astronomi bölümünde başladığı Yale Üniversitesi'nden tarih konusunda ihtisas yaparak mezun oldu. Çocukluk yıllarında birkaç tiyatro oyununda rol alan oyuncu, üniversitenin yapımı olan birçok tiyatro oyununda da görev aldı.

Rosario Dawson, Amerikalı aktris ve şarkıcı. En çok Sin City, He Got Game, Rent ve özellikle başrolünü oynadığı Quentin Tarantino'nun Death Proof filmlerindeki roleriyle tanınmıştır.

Anna Helene Paquin, Yeni Zelanda doğumlu Kanadalı oyuncu. 11 yaşındayken The Piano filmindeki performansıyla birlikte En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştır. Bu başarısıyla birlikte Oscar tarihindeki bu ödülü kazanan en genç ikinci oyuncu olmuştur. Daha sonra bir çok filmde rol almıştır. Bunların başında Fly Away Home, She's All That, Almost Famous ve The X-Men serisi gelmektedir.Sinema dünyasındaki başarısından sonra HBO dizilerinden olan True Blood dizinsinin önemli karakterlerinden Sookie Stackhouse karakterini canlandırmıştır. Buradaki performansıyla birlikte Golden Globe (200() ödüllerinden En İyi Kadın oyuncu ödülünü Drama kategorisinde kazanmıştır.

Barry Pepper 1.78 m boyunda BARRY PEPPER Steven Spielberg'ün Er Ryan'ı Kurtarmak (1998) filminde, ateş etmeden önce dua eden, nişancı, Daniel Jackson rolüyle ünlendi.

Philip Seymour Hoffman (1967-2014) Amerikalı aktör ve yönetmen. En İyi Erkek Oyuncu Oscarı'nı kazandığı Capote filmindeki performansıyla hatırlanmaktadır.1967'de New York-Fairport'ta dünyaya geldi. İş için sürekli seyehat eden babası Gordon Hoffman, Xerox için bilgisayar sistemleri satan bir satıcı; annesi Marliyn ise kendini dört çocuğuna(Jill, Gordy, Philip ve Emily) adamış bir evkadınıydı. Philip 9 yaşındayken anne babası boşandı.

Resimler

25. Saat - 25th Hour izle

 

25. Saat - 25th Hour izle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, 25th hour izle, digiturk 2015 filmleri, 25th hour konusu, 25. saat izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.