TIKLA ARA

12 Maymun - Twelve Monkeys

Film ünlü oyuncuların başrol oynadığı Bruce Willis, Brad Pitt ve Madeleine Stowe'un 90'ların unutulmaz bilim kurgu filmi 12 Maymun'un dizi uyarlaması.


12 Maymun - Twelve Monkeys filmini Moviemax Stars HD  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

12 Maymun - Twelve Monkeys

12 Maymun - Twelve Monkeys izle

İlk Gösterim tarihi: 12 Maymun - Twelve Monkeys filmini 11.5.2016 tarihinde Digiturk Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

12 Maymun - Twelve Monkeys

2015 - ABD Bilim Kurgu, Dram, Gizem, Macera  12 Maymun - Twelve Monkeys filmin yönetmenliğini Jeffrey Reiner yaptığı Oyuncuların Aaron Stanford, Kirk Acevedo, Amanda Schull, Shannon Lucio, Zeljko Ivanek'ten oluşmaktadır.

Başrollerini Bruce Willis, Brad Pitt ve Madeleine Stowe'un paylaştığı, 90'ların unutulmaz bilimkurgu filmi 12 Maymun 'un dizi uyarlaması.Filmde Bruce Willis'in canlandırdığı James Cole karakterini Nikita dizisiyle tanıdığımız Aaron Stanford, Madeleine Stowe'un hayat verdiği Kathryn Railly karakterini ise Suits ile adını duyuran Amanda Schull canlandıracak. Kadroda ayrıca Noah Bean ve Kirk Acevedo gibi isimler yer alıyor İlk sezonu 12 bölümden oluşacak 12 Monkeys'in altında, orijinal filmin yapımcısı Charles Roven ve en son Düzenbaz'da ismi geçen Richard Suckle'ın imzası bulunuyor.

Aron Stanford Massachusetts
'de Judith ve ingiliz profesör Don'un oğlu olarak doğdu. Rutgers University Sanat Okulundan mezun oldu. İlk filmi Tadpole (2002)'dir. X-men serisi ve Hills have eyes(2006) filminden tanınır.

Željko Ivanek
, 15 Ağustos 1957'deLjubljana, Slovenya'da doğmuş, Sloven asıllı Amerikan aktör. Ivanek Slovenya'nın Ljubljana kentinde doğmuş, (o zaman Yugoslavya'nın bir parçasıydı Slovenya) ve ailesiyle birlikte 3 yaşındayken A.B.D'ye göç etmiştir. Burada iki yıl kaldıktan sonra, aile 5 yıllığına tekrar Slovenya'ya dönmüş, sonra 1967'de tekrar Amerika Birleşik Devletleri'ne dönmüştür. 1978'de Yale Üniversitesi'nden mezun olmuş, sonrasında Londra Müzik ve Drama Sanatı Akademisi'ne katılmıştır.

Katheryn Winnick Winnick
1977'de Etobicoke'da doğdu. Ukraynalı bir ailenin çocuğuydu ve akıcı bir biçimde Ukraynaca konuşabiliyordu. Winnick, içlerinde Paramount'un Failure to Launch (Düş Yakamızdan) (Matthew McConaughey ile) ve New Line'nin Eğleniş (Amusement) de dâhil olmak üzere birçok yapım şirketi ile çalıştı.

Luke Mably
1 Mart 1976 Yılında İngiltere de dogmuştur.İngiliz Aktör Luke Mably Şu anda ABC Kanalı'nda yayınlanan The Gates Adlı Drama Dizisin de Vampir Dylan'ı canlandırmaktır.

Frank Grillo
Daha çok Prison Break dizisinin birinci sezonunda canlandırdığı Nick Savrinn karakteriyle tanınmaktadır. Ayrıca başka televizyon yapımları ve filmlerde de rol almıştır, Blind Justice bunlardan birisidir. Grillo kendisi gibi oyuncu olan Wendy Moniz ile evlidir.

Resimler

12 Maymun - Twelve Monkeys izle

12 Maymun - Twelve Monkeys izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies stars , twelve monkeys izle, digiturk 2017 izle, twelve monkeys konusu, 12 maymun izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.